Sfaturile care iti vor face sesiunea de shopping perfecta de Black Friday

1
De Gavrila Alina
9 nov. 2022

Black Friday nu este departe, asa ca a sosit acel moment mult asteptat in care trebuie sa ne pregatim lista pentru cumparaturi.

Ti-am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta in acest an de Black Friday, mai ales daca vrei sa faci cumparaturi inteligente.

1. Alege totul din timp

Cu cat te decizi mai devreme in materie de lucruri pe care iti doresti sa le cumperi, cu atat mai bine! Una dintre cele mai intalnite greseli in perioada reducerilor este pierderea timpului cu activitati care puteau fi facute mai devreme. Nu esti sigura ce marime de pantofi este cea mai potrivita pentru tine? Ce tip de FOREO LUNA 4 foloseste mama ta? Astfel de intrebari ar trebui sa primeasca un raspuns acum, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de Black Friday.

 

  1. Pregateste o lista de dorinte

Datorita digitalizarii, prezenta in magazinele fizice nu mai e necesara. Reducerile considerabile fiind prezente si in mediul online. Daca iti doresti sa fii eficienta, ai neaparat nevoie de o lista cu produsele pe care vrei sa le achizitionezi. Mai mult, iti recomandam sa verifici disponibilitatea lor atat in magazinele online, cât și în cele fizice – de exemplu, deși FOREO BEAR este disponibil in doua culori, varianta pe care ti-o doresti tu este epuizata online. Evita sentimentul de dezamagire, fiind pregatita de o vizita in magazinele locale.

  1. Confortul are prioritate

Atunci cand te pregatesti pentru o sesiune de shopping este indicat sa acorzi mai multa atentie confortului decat modului in care arati. Desi e important aspectul pe care il ai,  libertatea de miscare si confortul sunt caracteristici prioritare in timpul Black Friday.

  1. Partenerul de shopping e vital

Credem ca persoana cu care alegi sa mergi la shopping iti poate influenta major starea. Daca iubitul tau (ca multi altii) uraste magazinele si incearca sa fuga din ele, este posibil sa nu fie o  alegere buna. Gandeste-te la prieteni sau membri ai familiei care te-ar putea ajuta cu adevarat in luarea unor decizii importante.

  1. Verifica limitele pentru cardurile de plata

Daca cunosti limita cardului de debit/credit si cat numerar poti retrage zilnic sau saptamanal, ai din start un avantaj. Asa iti poti planifica din timp modul in care iti vei gestiona resursele, fara sa ai o problema cu banii.

  1. Recompenseaza-te cu odihna

Dupa plata si rasplata! O sesiune de shopping poate fi de multe ori similara cu un semi-maraton. Mintea si corpul iti functioneaza la capacitate maxima in timpul zilei, consumand resurse pretioase. Astfel, ar fi indicat sa-ti pregatesti un tratament de relaxare in avans.

Viziteaza chiar acum foreo.com si, de asemenea, retailerii locali notino.ro, xpertbeauty.ro, douglas.ro si marionnaud.ro.