Tommy Hilfiger sarbatoreste vara cu o colectie capsula in colaborare cu Sofia Richie Grainge

1
De Gavrila Alina
6 iun. 2024

Tommy Hilfiger prezinta colectia de vara 2024. Pisele aceste colectii sunt alease cu grija de catre Sofia Richie Grainge, un simbol international al stilului.

Contract multianual cu Sofia

Capsula Sofia for Tommy este o invitatie personala de a explora codurile imbracamintei de vara printr-o viziune comuna a stilului effortless. Perfecta atat pentru escapade la malul marii, cat si pentru vacante in oras, aceasta colectie de vara va arata ca pregatirea bagajelor de sezon e floare la ureche.

Colectia de vara Tommy Hilfiger are toate componentele pentru a obtine cea mai buna garderoba de sezon”, a spus Sofia Richie Grainge.

Aceasta selectie de piese clasice si lejere pentru vremea calda este conceputa pentru a-ti accentua stilul si pentru a te face sa te simti libera si increzatoare. Am facut o selectie aleasa cu grija pentru un moment perfect de vara”, spune Sofia

Sofia are un stil impecabil ce inspira o generatie

Sunt atat de incantat sa vad colectia noastra de vara prin ochii Sofiei deoarece aduce perspectiva ei personala la aceasta editie. Farmecul sau relaxat si sofisticat prezinta o viziune autentica pentru stilul american.” a spus Tommy Hilfiger

Colectia de 12 piese imbina gustul lui Grainge pentru lux accesibil cu stilul Classic American Cool Tommy

Eleganta verii este reflectata de o rochie midi vaporoasa crosetata si de un sacou si pantaloni din in. Camasa alba Oxford, tricourile varsity si bikinii reversibili raman elementele de baza ale verii. In acelasi timp tendintele cele mai recente in materie de accesorii includ mocasini penny, ochelari de soare sic si genti din piele.

Capsula de vara impecabil ingrijita de Sofia face parte dintr-o colaborare de doi ani ca ambasador al marcii TOMMY HILFIGER Womenswear. Sofia aduce o viziune rafinata, optimism natural si gustul pentru luxul accesibil la ADN-ul Classic American Cool al brandului.

Despre SARKK

SARKK a fost fondata in anul 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

 Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume. Tommy este o sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din anul 1985. Brand-ul creeaza un stil emblematic, care prinde viata la intersectia dintre clasic si nou.