Un nou Concept Store by The Body Shop in AFI Cotroceni Bucuresti

1
De Gavrila Alina
1 sept. 2023

The Body Shop, compania de frumusete etica, le ofera celor dornici de schimbare un nou concept store in AFI Cotroceni.

Cate dintre locurile de unde iti achizitionezi produse de beauty ti-au oferit o experienta memorabila in momentul vizitei tale? Cate dintre ele ti-au oferit posibilitatea sa-ti hidratezi pielea? Sa inveti despre sustenabilitate si sa semnezi o petitie, toate simultan?

Noul concept store din AFI Cotroceni

Deschiderea concept store-ului din AFI Cotroceni a avut loc pe data de 1 septembrie 2023. Si a oferit o experienta de neegalat. Peste tot in lume, magazinele The Body Shop sunt concepute pentru a reflecta comunitatile locale pe care le deservesc. Unele prezinta creatii ale artistilor locali, altele sunt pline de literatura si anunturi despre ONG-uri caritabile locale.

The Body Shop transmite problemele si povestile care sunt importante pentru comunitatile locale

Acest spatiu are la baza un angajament foarte practic, si anume: transformarea comportamentului consumatorilor. The Body Shop isi doreste sa aduca impreuna oamenii pentru a le demonstra cum micile schimbari din viata transforma planeta si comunitatea.

The Body Shop apare in anul 1976 din pasiunea pentru justitie ecologica si sociala, dar si din pasiunea pentru frumos. De atunci si pana in prezent, brandul a reusit sa elaboreze o gama de 700 de produse vegane, folosind ingrediente naturale. De asemenea, The Body Shop se afla intr-o cautare constanta de a transmite un spirit al dreptatii sociale oriunde face comert.

Despre concept store-ul care s-a deschis in AFI Cotroceni

Circularitatea se afla la baza intregului magazin. Blaturile realizate 100% din plastic reciclat destinat gropilor de gunoi, piese de mobilier din lemn recuperat si plastic partial reciclat. Chiar si fatada de aluminiu a fost elaborata astfel incat amprenta sa fie cat mai mica posibil.

Zona centrala a magazinului este dedicata experimentarii produselor emblematice The Body Shop. Alaturi, poate fi descoperit  un spot cu oglinda dedicat machiajelor ce cauta sa ofera putere printr-un aspect impecabil.

Cadouri personalizate

Zona dedicata cadourilor nu are limitari creative. Orice cadou poate fi personalizat cu panglici si hartie reciclabila, rasfatandu-i pe cei dragi cu ceva special.

Magazinul isi propune sa fie un pilon al comunitatii locale, unde toata lumea sa aiba siguranta si dorinta de a incepe noi conversatii. De aceea, exista zona ACT, care ofera clientilor sansa de a afla care sunt problemele ce le afecteaza comunitatile.

Zona speciala de refill

Aceasta zona va fi probabil cea mai adorata din intreg magazinul. Cu gandul la faptul ca schimbarea incepe cu mici actiuni pentru planeta, The Body Shop incurajeaza oamenii sa-si aduca propriile recipiente de aluminiu. O sticla de aluminiu poate fi umpluta cu oricare dintre cele 12[1] geluri de dus, sampoane, balsamuri si altele.

[1] *Disponibilitatea celor 12 produse variaza in functie de magazin si zona.