Valentine’s Day 22 Love is Anything, but Ordinary

1
De Gavrila Alina
10 feb. 2022

Anul acesta la Marks & Spencer, Love is Anything, but Ordinary! Colecția de Valentine`s Day isi propune sa promoveze adevaratul sens al iubirii in toate formele sale unice.


Te asteptam in magazinele Marks & Spencer sa iti surprinzi persoanele dragi din viata ta cu daruri speciale, atent gandite.

Indragitul personaj Mickey Mouse este in prim planul acestei colectii, iar sloganul LOVE apare in colecțiile de pijamale dedicate atat copiilor, cat si femeilor si barbatilor. Zona accesoriilor de casacuprinde cani cu modele grafice, pahare elegante si perne tematice, perfecte pentru o seara in compania unei persoane speciale, precum și pentru o seara dedicata tie pentru rasfat si ingrijire.  

Pufoase si calduroase, paturicile din colectia Marks & Spencer Snuggle ofera confortul si starea de binenecesare pentru momentele petrecute acasa, fiind accesoriul perfect in compania celor dragi.

Despre Marks & Spencer

Infiintata in 1884, Marks & Spencer este unul dintreprincipalele magazine de retail din Marea Britanie, avand o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia siOrientul Mijlociu precum si site-uri web emblematice in peste100 de piețe.

In Romania, Marks & Spencer prin partenerul sau in sistem de franciză, Voici La Mode, opereaza 3 magazine oferindcalitatea M&S bine-cunoscuta prin colectiile de imbracamintepentru femei, barbati si copii.

Pentru informatii suplimentare, accesati:  https://voicilamode.com/ , https://www.instagram.com/marksandspencerromania/ sauhttps://www.facebook.com/marksandspencerromania

Despre materialele folosite de catre Marks & Spencer

Marks & Spencer asigura ca 100% din bumbacul pentruimbracamintea produsa este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin initiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizeaza in îmbracamintebumbac Fairtrade, organic si reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisa utilizarea tesaturiiangora si fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparentain comunicare si a facut publice toate detaliile despre celepeste 500 de fabrici care produc imbracamintea, incaltaminteasi accesoriile, printre acestea numarandu-se informatiiprecum: locatia fabricii, numele, numarul de angajati.

La sediul din Londra o echipa dedicata de designeri, tehnicieni si dezvoltatori lucreaza in permanenta pentru aidentifica cele mai noi tendinte, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele si de a contribui la piese vestimentareconcepute din materiale de inalta calitate.