Asteapta persoana pe care Dumnezeu a trimis-o pe acest pamant doar pentru tine

1
De Cristina Tudor
16 oct. 2022

Unul dintre cele mai vechi proverbe din aceasta lume este: „Orice este menit sa se intample, se va intampla… iar daca nu se intampla, inseamna ca nu iti este destinat.”

Nu mai incerca sa fortezi ca ceva sa se intample. Gandeste-te ca lucrurile care iti sunt destinate vor veni in cele din urma la tine… vor gasi o cale, vor depasi obstacole, vor trece peste orice pentru a ajunge la tine. Daca Dumnezeu vrea sa ai ceva sau sa faci ceva… el o va plasa pe calea ta. Fie ca acest „ceva” este o persoana sau un plan… nu poti forta ceea ce nu poti controla.

Nu permite niciunui barbat sa se joace cu sentimentele tale. Nu permite niciunui barbat sa te raneasca. De ce ai face asta? Pentru un sentiment temporar? Da-ti seama cat de importanta esti. Da-ti seama cat de multe lucruri minunate meriti sa ti se intample.

Tot ceea ai face pentru o persoana nepotrivita… fa-o pentru tine. Pune-te pe primul loc, alege sa fii egoista si nu mai permite nimanui sa te raneasca.

Este in regula, totusi. Sa ai o inima buna inseamna sa suferi din cand in cand, insa acest lucru te ajuta sa iti inveti lectia si sa accepti faptul ca unii oameni nu sunt pentru tine. Dumnezeu are altceva mult mai frumos pregatit pentru tine.

Nu forta pe nimeni sa iti vada valoarea… mai ales atunci cand nu o poate vedea.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com