Tehnica de manifestare care atrage iubirea in viata ta. Dupa ce o practici, pur si simplu radiezi!

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 nov. 2022

Poti sa atragi iubirea constient in viata ta? Sigur ca da, iar o anumita tehnica de manifestare te poate ajuta. E foarte simplu!

Manifestarea este practica prin care iti stabilesti o intentie si lucrezi cu universul pentru a o aduce in viata ta. Lucrezi cu puterea mintii tale, dar si cu puterea actiunilor tale, pentru a transforma un gand intr-o realitate tangibila.

Este important sa stii ca noi manifestam in permanenta tot felul de lucruri, atunci cand gandim. Credintele noastre sunt ascultate de univers si transformate in concret. Insa, atunci cand practici o anumita tehnica de manifestare, poti atrage constient orice iti doresti in viata ta.

Poti atrage iubirea in viata ta! Emotiile tale sunt sistemul tau de ghidare. Daca acorzi atentie la felul in care te simti atunci cand te gandesti la ceva sau la cineva, este un indiciu ca esti in procesul de a atrage ceva ce iti doresti. In esenta, primesti ceea ce gandesti, fie ca vrei sau nu.

In plus, trebuie sa fii complet sigura ca iti doresti ceva! Convingerile noastre despre lume ne dicteaza adesea actiunile sub nivelul nostru de constientizare. De exemplu, daca spui ca esti in cautarea unui partener, dar, in adancul sufletului tau, nu crezi ca vei reusi sa gasesti unul, atunci vei actiona in moduri care iti sustin subtil credinta si, probabil, vei avea dificultati in atingerea acestui obiectiv.

6 moduri simple de a-ti iubi sufletul

Tehnica de manifestare care atrage iubirea

Fie ca iti doresti sa intalnesti un partener potrivit pentru tine, ori vrei ca pur si simplu sa primesti mai multa iubire din partea celor apropiati, poti sa faci ceva foarte simplu: scrie-ti o scrisoare de dragoste!

Da, este nevoie ca tu sa notezi pe o coala de hartie motivele pentru care te iubesti si pentru care meriti sa fii iubita. Scrie acolo cele mai frumoase complimente, nu lasa niciun gand negativ sa preia controlul.

Intotdeauna vei atrage exact ceea ce gandesti. Daca tu ai sentimente bune pentru tine si te iubesti, nu vei atrage altceva decat iubire in viata ta!

Scrie scrisoarea din tot sufletul tau si cat poti de sincer. Iubeste-te asa cum vrei sa o faca si toti cei din jur! Noteaza cele mai bune lucruri despre tine, dar si ce ai vrea sa ti se spuna!
Foloseste apoi vizualizarea pentru a-ti imagina ca primesti aceleasi lucruri si de la partenerul de viata actual sau de la cineva care va aparea in viata ta. Cum te simti cand ti se spun cuvinte frumoase? Invata sa le primesti cu sufletul deschis. Fa aceasta practica pana cand esti confortabila sa accepti iubirea in viata ta!

Avantajele de a scrie zilnic in agenda. Cum te ajuta sa fii mai fericita

Dupa ce ai terminat de vizualizat, trimite mesajul tau in univers pentru a atrage iubirea in viata ta

Impatureste scrisoarea ta si aprinde o lumanare roz, „deoarece rozul este folosit pentru iubirea de sine, dragoste. Foloseste o lumanare simpla, neparfumata pentru asta. Pune scrisoarea ta langa sau sub lumanare, dar nu arde hartia. Aprinde aceasta lumanare zilnic pana cand arde complet si pastreaza scrisoarea acolo pana cand persoana sau relatia ta se manifesta.

Stii cum spun oamenii ca cea mai importanta relatie pe care o poti avea vreodata este cea pe care o ai cu tine insati? Ei bine, acesta este exact acest concept in actiune. In esenta, odata ce iti poti oferi tie insati lucrurile pe care ti-ai dori ca un partener sa ti le ofere, vei atrage dragostea pe care o meriti.

Manifestarea, potrivit profesionistilor, necesita un salt de credinta: trebuie sa crezi ca viata, sau parteneriatul pe care il doresti este intr-adevar posibil.

De asemenea, trebuie sa crezi ca poate fi si va fi adevarat.

Cum sa tii un jurnal de manifestare. Te va ajuta sa-ti implinesti visurile!

Este similar cu sentimentul pe care il au copiii in ajunul Craciunului, cand se culca cu asteptarea de a se trezi cu cadouri in dimineata de Craciun. Aceeasi energie se aplica si in cazul relatiilor. Imaginandu-ti aceste posibilitati, poti invinge convingerile limitative sau vocile din capul tau care spuneau ca nu este posibil.

In loc sa te concentrezi pe „cand” (cum ar fi cand vei intalni pe cineva), aminteste-ti de „de ce”. Trebuie sa fii convinsa de faptul ca stii ca meriti mai mult si nu te multumesti cu putin. Iti creezi propriul destin.

Aceasta tehnica de manifestare te va ajuta si sa recunosti dragostea atunci cand intra in viata ta. Pentru ca tu ai stabilit exact cum vrei sa fie, nu?

In inima ta si in cele mai linistite momente in care privesti in interior, este persoana potrivita pentru tine pentru a crea ceea ce vrei sa creezi? Trebuie sa apelezi la acea intelepciune interioara pe care o avem cu totii si sa iti asculti instinctul!

Foto: depositphotos.com