Amestecul natural care te ajuta sa scapi de petele pigmentare si alte afectiuni ale pielii

1
De Cristina Tudor
24 ian. 2021

Oamenii sunt acum din ce in ce mai constienti de puterile uimitoare ale remediilor naturale.

Un amestec de bicarbonat de sodiu-ulei de ricin este cel mai bun exemplu al utilitatii unui remediu popular, versatil si multifunctional.

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este un lichid galbui, vascos, ce se extrage din semintele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite si utilizate cu succes cu secole in urma.

Este un ulei cu o concentratie mare de acizi grasi nesaturati si prezinta puternice proprietati antioxidante si antiinflamatorii.

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient versatil, prezent in fiecare gospodarie, care te poate scoate din necaz in numeroase situatii – daca stii cum sa il utilizezi.

Majoritatea gospodinelor il tin in camara sau in dulap pentru a-l folosi ca agent de fermentare in prajituri si checuri.

Dar – pe langa utilizarile sale culinare – bicarbonatul de sodiu este un produs abraziv care poate fi un ajutor de nadejde in casa, cand vine vorba despre curatenie, dezodorizare, improspatare si folosirea unor produse naturale, non-toxice pentru voi, copilul vostru si animalul de companie al familiei.

Folosite in combinatie, cele doua ingrediente alcatuiesc un remediu amplu si foarte eficient, care poate vindeca numeroase boli, sustine dr. William McGarey. Iata-le pe principalele dintre ele:

-Ia 5 picaturi de amestec in fiecare dimineata ca sa vindeci alergiile.
-Aplica preparatul pe degete ca sa vindeci micozele unghiilor.
-Preparatul accelereaza vindecarea vanatailor, zgarieturilor si ranilor.
-Acelasi remediu grabeste vindecarea articulatiilor in caz de accidentari.
-Ca sa calmezi alergiile oculare severe, aplica preparatul pe pleoape in fiecare seara inainte de culcare.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Unsplash.com.