Cele mai bune produse fara clor pentru o curatenie impecabila

produse de curatenie fara clor
1
De Cristina Tudor
18 oct. 2021

Ne aflam intr-o perioada dificila la nivel global si in special la nivelul tarii noastre. Este o perioada cu care ne luptam, ne luptam sa ne pastram echilibrul, obiceiurile, vietile la un nivel cat mai firesc si natural. Aceasta lupta, insa, nu trebuie sa o purtam singuri! Produsele Sanytol ne vin repede in ajutor, atat pentru dezinfectarea suprafetelor din propriul camin, cat si cu produse speciale pentru igiena personala.

Dupa cum probabil cu totii am observant, igiena a devenit ceva esential in prevenirea infectiilor. Organizatiile si institutiile publice au recomandat utilizarea produselor capabile sa distruga germenii si nu doar sa ii elimine de pe suprafete. O veste minunata este ca Sanytol ne poate fi de mare folos!

Inainte de orice, ar trebui stabilita partea teoretica: Igienizare si Dezinfectare – care este diferenta?

Igienizarea se refera la indepartarea murdariei si a impuritatilor de pe suprafete. Acest proces, desi reduce numarul de germeni, nu ii elimina complet, potrivit Centrului SUA pentru Controlul Bolilor (CDC).

Pe de alta parte, Dezinfectarea implica utilizarea produselor biocide pentru a ucide germenii de pe suprafete.

„Acest proces reduce si mai mult riscul de raspandire a infectiei”, spune aceeasi sursa. 

Este dificil ca dupa aproape doi ani in care ne-am confruntat cu schimbari de toate tipurile, atat la nivel personal, intim si interior cat si la nivelul planetei Terra, sa mai putem distinge binele de rau. Oamenii sunt pusi, pe buna dreptate, intr-o situatie in care nu mai pot recunoaste avantajele si dezavantajele unei situatii. Insa un lucru este cert, aceste proceduri de igienizare si dezinfectare sunt vitale si intr-un procent de 100% ne vor schimba viata in bine!

Putem observa ca fiecare proces necesita un produs diferit. Pentru igienizare este nevoie doar de sapun si apa, sau de un detergent obisnuit, in timp ce pentru dezinfectare este nevoie de un produs biocid. 

Printre marea varietate de produse dezinfectante, pe langa cele pe baza de clor, exista marci precum Sanytol, care curata si dezinfecteaza fara clor.

Produsele Sanytol fara clor

Putem recunoaste ca visul oricarei femei care se ocupa de treburi casnice a fost implinit! Produse eficiente ce nu contin clor sunt un bonus extraordinar pentru orice gospodina si nu numai, pentru orice femeie ce isi doreste o igienizare temeinica, dar si foarte delicata cu pielea, fara a o irita sau usca in exces. 

Un alt avantaj al acestor produse este ca sunt potrivite pentru orice tip de suprafete. Le putem folosi in orice colt al casei, chiar si pe suprafetele delicate pentru lemnul, fara sa mai umplem dulapurile cu sticle si sticlute. 

Sanytol ne bucura cu o gama larga de produse printre cele mai populare fiind: pulverizatorul 2 in 1 si produsul pentru uz casnic.

(Ambele pot fi utilizate in orice camera din casa, cum ar fi in bucatarie pentru curatarea blaturilor, chiuvetelor, cuptoarelor, meselor si frigiderelor sau, de asemenea, in baie, pentru chiuvete, dusuri, gresie si chiar pe accesoriile animalelor de companie sau pe jucariile pentru copii. Ambele sunt eficiente impotriva celor mai frecvente bacterii si ciuperci din casa, precum si a virusurilor precum Coronavirus uman, Herpes simplex tip 1 și Gripa AH1N1)

Alternativa pentru clor – Care pot fi avantajele?

Astazi exista alte ingrediente active eficiente impotriva germenilor (care nu au atatea dezavantaje precum clorul) pe care Uniunea Europeana le-a inclus ca dezinfectanti de uz casnic autorizati. De exemplu, gama Sanytol cuprinde unsprezece astfel produse. 

Printre avantaje se numara: 

  • Curata si dezinfecteaza in acelasi timp: spre deosebire de alte produse dezinfectante care necesita curatarea suprafetelor, Sanytol curata si dezinfecteaza in acelasi timp, obtinand astfel ambele efecte cu un singur produs si dintr-o singura miscare.
  • Formule delicate: nu degaja vapori in contact cu alte produse de curatat, nu deterioreaza suprafetele sensibile ale casei si nici nu pateaza hainele. In timp ce alti dezinfectanti necesita utilizarea manusilor, produsele Sanytol sunt testate dermatologic fiind delicate cu pielea.
  • Sunt potrivite pentru a fi utilizate si pe suprafete în contact cu animale si bebelusi.

Meritam o lume normala din nou! Meritam o lume fara germeni, bacterii, infectii sau virusuri si meritam cele mai eficiente si calitative produse atat pentru noi cat si pentru casele noastre. 

Pentru siguranta si buna dispozitie a voastra si a celor mai dragi persoane de langa voi, alegeti Sanytol!

Foto: Pexels.com