Cum sa-ti cureti plamanii in doar 3 zile. 10 plante care iti redau sanatatea pulmonara

1
De Cristina Tudor
17 dec. 2019

Plamani sanatosi, stare de bine! Exista cateva plante care fac minuni in afectiunile respiratorii.

Cum ne mentinem plamanii sanatosi si care sunt plantele care combat bolile pulmonare?

Radacina de lemn dulce. Radacina de lemn dulce este utilizata in medicina traditionala chineza si este considerata a fi un bun remediu pentru combaterea infectiilor tractului respirator deoarece curata nasul, gatul si plamanii. De asemenea, este un expectorant natural eficient.

Podbalul. Frunzele de podbal au proprietati emoliente si expectorante, coleretic-colagoge, antispastice, tonice si antiinflamatoare. Preparatele din frunze de podbal sunt recomandate, mai ales, in tratarea bolilor aparatului respirator, cum ar fi bronsita, laringita, astmul bronsic, emfizemul pulmonar, silicoza si chiar tuberculoza, in faza incipienta.

Cimbrul. Cimbrul este foarte puternic in lupta impotriva congestiei pulmonare. El produce uleiuri antiseptice puternice care sunt clasificate ca antibiotice si antifungice naturale. Cimbrul a fost utilizat ca un remediu pentru probleme pulmonare consumat inca din antichitate si este utilizat pe larg si astazi pentru a preveni si trata infectiile tractului respirator si pneumoniile infectioase bacteriene.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.