Dieta cu clorofila te ajuta sa slabesti 5 kilograme si purifica sangele

1
De Cristina Tudor
29 ian. 2020

Dieta cu clorofila este eficienta nu numai pentru slabit, ci si pentru detoxificarea organismului, pentru purificarea sangelui si pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Astfel, acneea rebela si sensibilitatea la infectii vor fi inlaturate, iar tenul va deveni curat si mai luminos.

Pentru a obtine clorofila nu aveti nevoie de o aparatura speciala, un simplu mixer electric si un storcator pentru fructe si legume sunt ustensilele necesare. Asadar, pentru a obtine un pahar de 200 ml cu extract de clorofila aveti nevoie de un manunchi de mladite de plante verzi si de un pahar cu apa plata.

Procedeul este urmatorul: planta se marunteste foarte bine, timp de patru sau cinci minute, cu ajutorul mixerului, dupa care se filtreaza repede printr-un tifon. Sucul se va consuma imediat dupa filtrare, deoarece oxideaza foarte usor.
O alta metoda de obtinere a clorofilei este metoda prin macerare: aceeasi cantitate de mladite verzi se toaca foarte marunt pe un tocator din lemn si imediat dupa tocare planta se va pune cu tot cu suc intr-un pahar cu apa plata si se lasa la macerat, la temperatura camerei, timp de sase ore. Apoi, maceratul se filtreaza printr-un tifon, iar extractul obtinut se va consuma imediat

Dieta cu clorofila. Ce fel de mladite verzi folosim
Se folosesc numai tulpini de plante alimentare. Cu cat verdele plantei este mai intens, cu atat efectele sale vor fi mai puternice, deoarece si continutul de clorofila va fi mai ridicat. Iata cateva plante frecvent folosite in terapia cu clorofila:
– fire verzi de zarzavat: patrunjel sau telina, in anumite cazuri frunze de ceapa verde sau usturoi;
– tulpini tinere de urzica sau frunze verzi de leurda ori papadie;
– mladite verzi, de circa 8 cm inaltime, de grau, orz sau ovaz;
– tulpini tinere de lucerna.

Se tine 12 zile
O cura obisnuita cu clorofila dureaza 12 zile si va decurge in felul urmator…

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.