Lucrurile pretioase sunt acolo, in adancul fiintei tale

1
De Teodora Tirca
21 apr. 2022

Ai auzit de multe ori aceasta afirmatie si incerci constant sa-i intelegi sensul. Faci multe pentru asta: te retragi in scurte momente meditative, provoci la lupta dreapta fricile si nesigurantele tale, sapi adanc si constiincios pentru a scoate la lumina lucrurile cu adevarat pretioase.

Stii ca exista, trebuie doar sa gasesti calea pentru a le face vazute.

Sau poate te numeri printre cei care au constientizat mereu acest lucru. N-a fost nevoie de nimeni sa iti spuna asta. Pur si simplu ai simtit. Si ai stiut dintotdeauna cum sa te bucuri de lucrurile pretioase din adancul fiintei tale. Ai privit mereu constient lumea dinauntrul tau si ai inteles-o.

Alcalia – din adancuri, apa minerala, natural alcalina, plata, cu pH de 9.36.

Adusa pe masa ta direct din inima muntilor, Alcalia imprumuta calitatile izvorului proaspat si pur din care provine, aflat la 1200 de metri adancime. Natura a pastrat pentru tine tot ceea ce #itifacebine.

Apa Alcalia care izvoraste din Muntii Rodopi, aflati in regiunea balneoclimaterica Velingrad din Bulgaria, are proprietati deosebite: este o apa cristalina, cu o structura moleculara alcalina si un pH ridicat, de 9.36, obtinut in mod natural.

Datorita proprietatilor sale, Alcalia hidrateaza corpul in mod eficient. Iar o hidratare corecta vine la pachet cu numeroase beneficii pentru buna functionare a corpului tau. Si pentru lumea dinauntrul tau. Pretuieste-o cu #Alcalia – apa care iti face bine.

Foto: PR.