PASII PE CARE SA-I URMEZI CAND TE DECIZI CA VREI IMPLANTURI MAMARE

1
De Gavrila Alina
17 oct. 2019

Femeile acceseaza din ce in ce mai mult inerventiile estetice precum rinoplastia, marirea buzelor sau tratamentele de intinerire cu toxina botulinica. Operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare, ramane insa in topul interventiilorchirurgicale solicitate in ultima vreme.

Ce se intampla nou in chirurgia estetica a sanului? Care sunt tendintele actuale din punct de vedere al formei si marimii implanturilor mamare? Sunt intrebari la care ne raspunde doctor Ovidiu Grecu, www.drgrecu.ro, medic primar in chirurgie estetica, doctor in stiinte medicale, cu 20 de ani de experienta si peste 2500 de operatii de implant mamar si chirurgie secundara a sanului.

Tehnicile sunt mai precise, educatia femeilor si gusturile acestora in materie de estetica s-au schimbat, pentru ca multe din obiceiurile lor sunt diferite acum. Tot mai multe dintre ele merg sa faca sport, agreeaza alura atletica, naturala si sanatoasa si mai putin cea tunata.

Daca inainte stilul barbie era asociat frecvent cu ideea de implant mamar, acum femeile nu se mai axeaza doar pe obtinerea unor sani mari cu orice pret, ci sunt mai degraba interesate de armonizarea noilor forme ale sanilor cu fizionomia intregului corp. Noile calitati vizate printr-o interventie de implant mamar sunt naturaletea, proaspetimea, noul sexyincitant intr-un mod mult mai rafinat.

Predictia rezultatului operatiei de implant mamar a evoluat foarte mult. In opinia mea, internetul este inamicul si prietenul chirurgului estetician, frenemy is my new word for Google 😊. Desi oricine poate obtine multe raspunsuri la un click distanta, am constatat o crestere semnificativa a interesului si concentrarii manifestat de pacienta in cadrul consultatiei. De ce? Pentru caoamenii au inceput sa inteleaga si sa accepte ca doar medicul potrivit poate sa le ofere cea mai buna solutie per-so-na-lizata 😊. Relatia medic-viitoare pacienta o pot realiza acum la un alt nivel, cu mult mai multe dintre pacienetele care imi calca pragul. Posibilitatea de a livra informatie catre viitoarea pacienta a crescut, ceea ce, dupa parerea mea, determina cresterea calitativa atat din punct de vedere al lipsei de complicatii, cat si a rezultatului estetic in comparatie cu rezultatele de acum de 10 ani.

Cunostintele despre tipurile de implanturi, despre evolutia imediata si indelungata a acestor tipuri de implanturi, permit comunitatii chirurgilor plasticieni sa poata alege intr-un mod mult mai pertinent si constient tipurile de implanturi mamare considerate cele mai bune pentru o pacienta.

Supraspecializarea chirurgului plastician, ma refer aici atat la experienta indelungata in sala de chirurgie estetica – de peste 20 de ani in cazul meu, cat si evolutia cerintelor pacientelor, care au devenit mai rationale, ascultand mai mult de recomandarea doctorului in detrimentul sugestiei prietenei sau a nu stiu carei persoane publice pe internet, au generat rezultate din ce in ce mai bune: sanatoase si frumoase in ochii pacientei, cu scopul unic de a-i oferi acesteia imaginea de sine pe care si-a dorit-o.

Patru pasi pe care trebuie sa-i urmezi atunci cand te hotarasti cavrei un implant mamar
1. sa iti rezervi timp suficient pentru o consultatie fara graba si fara presiune
2. iti recomand sa vii la consultatie insotita de persoana apropiata a carei parere conteaza pentru tine. Este important sa primeasca aceeasi informatie despre operatie: ce inseamna operatia, ce inseamna recuperarea postoperatorie
3. Dupa luarea deciziei de efectuare a interventiei de implant mamar, medicul va pregati operatia astfel: intocmeste dosarul medical, se vor face alte consultatii pentru anestezie, hematologie, dupa caz, dupa care se programeaza de comun acord interventia chirurgicala.
4. Postoperator, pentru cea mai buna recupare fizica, veibeneficia de consultatii gratuite  timp de 2 ani de zile.

Intreg procesul, de la consultatie si pana la recuperarea postoperatorie, poate fi foarte simplu si nedureros daca urmezi indeaproape sfaturile medicului tau pe marginea fiecaruia dintre pasii prezentati mai sus.

Date de contact:

Mobil: 0731 33 03 62 / 0723 63 21 98 

Site: www.drgrecu.ro

https://www.instagram.com/dr.ovidiugrecu/?hl=en

E-mail: office@drgrecu.ro