Stim ceva care iti face bine

hidratare
1
De Roxana Dobrita
16 aug. 2021

Hidratarea iti face bine. Fiecare celula din corp are nevoie de apa, fiecare picatura de apa este deosebit de importanta pentru functiile de baza ale organismului.

Hidratarea te ajuta la reglarea temperaturii corpului, la digestie, la reglarea tensiunii arteriale si la functionarea in parametri a celulei nervoase. Apropo, stiai ca creierul este un organ format in proportie de 75% din apa? Iar pentru a functiona bine trebuie hidratat, chiar imediat dupa trezire? Pe parcusul zilei, lipsa hidratarii poate duce la pierderea atentiei iar memoria poate incepe sa nu mai fie in parametrii cu care erai obisnuit.

Hidratarea iti face bine si pentru detoxifiere. Lichidele sunt cele care transporta reziduurile din celule. De exemplu, o persoana care nu bea apa are un risc crescut de a dezvolta pietre la rinichi sau de a suferi infectii ale tractului urinar.

Daca indragesti sportul, stii deja ca hidratarea face bine muschilor si articulatiilor, apa ajutand la formarea lichidului articular si la pastrarea activitatii normale a muschilor.

Si mai stim ceva care iti face bine: Alcalia – apa mineral natural alcalina, cu pH de 9.36.

Adusa pe masa ta direct din inima muntilor, Alcalia imprumuta calitatile izvorului proaspat si pur din care provine, aflat la 1200 de metri adancime. Natura a pastrat pentru tine tot ce-i mai bun si #itifacebine.

Apa aceasta care izvoraste din adancurile pamantului are proprietati deosebite: este o apa cristalina, cu o structura moleculara alcalina unica si un pH ridicat, de 9.36, prezent in mod natural.

Datorita structurii sale moleculare, Alcalia hidrateaza corpul in mod eficient. Iar o hidratare corecta vine la pachet cu numeroase beneficii pentru buna functionare a corpului nostru. Alcalia te ajuta sa fii in cea mai buna forma. Ai grija de corpul tau, ai grija de starea de spirit! Incepe cu #Alcalia – apa care iti face bine.

Mai vrei un motiv in plus? Urmareste si testimonialul cunoscutului moderator de radio, Mihai Morar. Te va inspira pentru un mod de viata care, alaturi de Alcalia, #itifacebine.

Foto: Unsplash.com, PR