Te trezesti in fiecare noapte la aceeasi ora? Afla ce spune acest lucru despre starea ta emotionala

1
De Cristina Tudor
19 sept. 2021

Ora la care te trezesti in noapte poate dezvalui multe despre starea ta emotionala. Afla daca acest lucru se intampla din cauza faptului ca esti stresata, dezamagita sau nervoasa.

In zilele noastre, multi dintre noi ne confruntam cu probleme de somn, iar cauzele pot fi diverse. Fie se intampla in fiecare noapte sau aproape in fiecare noapte, unii dintre noi ne trezim de fiecare data la aceleasi ore si acest lucru poate spune multe despre starea noastra emotionala.

Deci, de ce nu putem dormi sau de ce ne trezim in timpul noptii si nu mai putem adormi la loc?

Medicina traditionala chineza spune ca raspunsul la aceste intrebari depinde de orele la care o persoana se trezeste de fiecare data in timpul noptii. Pe baza acestei idei, diferite organe ale corpului stimuleaza emotii si stari spirituale specifice.

Somnul este foarte important si este un aspect crucial al bunastarii noastre fiziologice.

O teorie utilizata de medici pentru a explica ciclul nostru de somn este shen, care descrie gandirea, starea de consiinta si functiile mentale.

Organismul nostru a fost conceput pentru a urma un ritm natural. Este menit sa ramana inactiv noaptea pentru a ne odihni si apoi sa fim alertati si entuziasmati in timpul zilei.

Daca apare o stare de neliniste in timpul in care ar trebui sa dormim, shen-ul nostru este excesiv stimulat, provocand astfel probleme de somn.

Daca te trezesti in mod regulat la aceeasi ora aproape in fiecare noapte, nu ignora semnalele corpului tau. In functie de momentul in care te trezesti din somn, organele din corpul tau incearca sa comunice cu tine.

Iata ce inseamna cand te trezesti noaptea la diferite ore:

Te trezesti intre orele 21:00 si 22:00

Esti stresata

Stresul pare a fi ceva obisnuit in zilele noastre. Ne gandim constant la zece lucruri simultan si ne asteptam sa ne iasa perfect.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.