Un renumit doctor american dezvaluie secretul tineretii vesnice: „Renuntati la acest aliment considerat sanatos! Contine cele mai multe chimicale si metale grele”

1
De Cristina Tudor
23 sept. 2019

Primele riduri apar la varsta de 20 de ani, iar cu timpul ele devin mai evidente. Procesul de imbatranire este continuu, dar poate fi incetinit, iar efectele lui pot fi diminuate.

Brian Clement promoveaza medicina progresiva la nivel international si este directorul Hippocrates Health Institute din Florida, SUA

Renumitul doctor a sustinut o conferinta in Romania pe tema cum sa-ti pastrezi organismul tanar cat mai mult. In exclusivitate pentru Doctorul zilei, el a vorbit despre cum poti face sa nu conteze ca anii „din buletin” se tot aduna.

– Doctorul Zilei: La ce trebuie sa fim atenti?

– Dr. Brian Clement: Inca din 1930, nu de acum, au existat sute si sute de studii despre diminuarea efectelor in procesul de imbatranire. Toate aceste studii, cu care sunt de acord chiar si cei mai conservatori dintre cercetatori, au un punct comun: alimentatia trebuie bazata pe un aport caloric scazut si pe substante nutritive bogate, astfel iti poti prelungi viata.

– Care sunt, concret, primii pasi?

– Sunt multe mituri. Unele alimente sanatoase sunt de fapt foarte periculoase si trebuie sa renuntam la ele. Trebuie sa intelegem ca alimentatia este un proces care tine mai mult de o nevoie psihica decat de nevoile noastre curente. Trebuie sa invatam cum sa ne controlam emotiile cand alegem ce mancam. In primul rand, renuntam la alimentele procesate si la cele de tip fast-food. Sunt intr-adevar cele care ne supun unor riscuri imense.

– Puteti sa spulberati un mit despre un aliment?

– Da. Pestele este un aliment care nu este sanatos. Nu este o sursa buna de omega. Astazi, el este cel mai periculos aliment de pe planeta. El contine cel mai ridicat nivel de chimicale si metale grele in comparatie cu orice alta vietuitoare de pe pamant, inclusiv omul. Pestele mic este mancat de pestele mare, pestele mare de unul si mai mare si intr-un final, de noi, oamenii.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.