Actrita Florence Pugh a primit critici la adresa corpului ei dupa ce a purtat o rochie transparenta: „Corpul meu nu e gresit”

1
De Maria Constantin
24 iul. 2022

Actrita engleza nu a ezitat sa le raspunda celor care au ironizat-o pentru ca a purtat o rochie prin care i se vedeau sanii.

Aparitia memorabila a vedetei la prezentarea de moda Valentino desfasurata la Roma, pe 8 iulie, a provocat numeroase reactii in presa si in mediul online. Rochia Valentino transparenta din dantela pe care actrita in varsta de 26 de ani a purtat-o a atras toate privirile, iar fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, si in care i se puteau observa sanii au testat capacitatea de reactie a filtrelor de cenzura ale platformei de socializare. „Tehnic, sunt acoperiti. Ma simt magic in @maisonvalentino”, a scris Florence Pugh.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florence Pugh (@florencepugh)

Actrita in varsta de 26 de ani si-a ales cu atentie unghiurile din care s-a lasat fotografiata, dar asta nu a ferit-o de comentarii critice. Insa intr-un mesaj postat pe 11 iulie, vedeta a luat pozitie impotriva „barbatilor vulgari” care au considerat ca este potrivit sa discute despre corpul ei si despre cum arata in rochia respectiva, relateaza Allure.

Pace cu propriul corp

„Ascultati, am stiut de cand am imbracat rochia incredibila Valentino ca era imposibil sa nu apara un comentariu pe tema asta. Fie ca era negativ sau pozitiv, stiam cu totii ce facem. A fost interesant sa o imbrac, nu am avut nicio emotie s-o port. Nici inainte, nici in timp ce am purtat-o, nici dupa”, a scris Pugh.

„Ce e interesant e cat de usor poate fi pentru barbati sa distruga total corpul unei femei, public, cu mandrie, ca sa vada toata lumea”, a continuat ea.

Vedeta a scris ca „nu este prima si cu siguranta nu va fi ultima oara cand o femeie va auzi de la o multime de straini ca e ceva gresit la corpul ei”.

„Ce este ingrijorator e cat de vulgari pot fi unii barbati. Din fericire, m-am impacat cu chichitele corpului meu. Sunt fericita cu defectele pe care nici nu indrazneam sa le privesc la 14 ani. Am trait ceva timp in corpul meu. Sunt complet constienta de masura pieptului meu si nu ma tem de asta”, a precizat Florence Pugh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

Aceasta a mentionat ca este recunoscatoare pentru ca a crescut intr-o casa cu femei „foarte tari, puternice si cu forme”. „Am fost crescute pentru a gasi puterea in cutele corpului nostru. (…) Am avut mereu misiunea in aceasta industrie de a spune ‘la naiba cu asta si cu ailalta’ de fiecare data cand cineva asteapta de la corpul meu sa ma pliez pe o opinie despre ce e interesant sau atractiv sexual”, a precizat ea.

„Respectati femeile!”

Florence Pugh si-a incheiat mesajul cu un apel puternic pentru cei care au criticat-o: „Maturizati-va. Respectati oamenii. Resptactati-le corpul. Respectati toate femeile. Viata va fi mult mai usoara, va promit. Si totul din cauza a doua sfarcuri mici…”.

Postarea actritei a primit peste 1,4 milioane de like-uri, fiind apreciata de numeroase celebritati. „Esti o regina magica si nu te meritam”, a scris Jameela Jamil. Joey King a comentat: „Esti cu adevarat uimitoare. Ai pus in cuvinte atat de multe sentimente care nu pot fi articulate.”

Foto: Instagram/@florencepugh