Actrita Mischa Barton: „Am fost sfatuita sa fac sex cu Leonardo DiCaprio ca sa avansez in cariera”

1
De Maria Constantin
23 feb. 2023

Actrita a vorbit din nou despre un episod petrecut in urma cu mai multi ani, cand i s-a facut o propunere directa pentru a avansa mai usor in lumea filmului.

Intr-un interviu din 2005, readus in actualitate de dezvaluirile recente despre relatia dintre Leonardo DiCaprio si modelul in varsta de 18 ani Eden Polani, Mischa Barton povestea cum publicistul ei de atunci a sfatuit-o sa se culce cu starul american care avea 30 de ani la acea vreme.

Barton, acum in varsta de 37 de ani, a spus pentru Harper’s & Queen, revista care si-a schimbat apoi numele in Harper’s Bazaar, ca reprezentantul i-a spus „du-te si culca-te cu tipul asta”, cand a vazut o sedinta foto cu DiCaprio in Malibu, California. Actrita a spus ca publicistul i-a dat acest sfat pentru ca ea sa-si dezvolte cariera, scrie Page Six.

Barton a povestit ca nu era interesata de o relatie cu cineva mai in varsta decat ea. „Leo nu are vreo 30 de ani, cam asa?”, si-a intrebat ea reprezentantul.

Starul din „Titanic” tocmai se despartise de supermodelul Gisele Bündchen dupa o relatie cu suisuri si coborasuri.

Interviul din 2005 a iesit din nou la suprafata dupa ce DiCaprio, in varsta de 48 de ani, a fost vazut cu Polani la gala premiilor Grammy. Ea si-a sters apoi contul de Instagram.

Leonardo DiCaprio are „limita de varsta”: S-a despartit de iubita lui, Camila Morrone, dupa ce aceasta a implinit 25 de ani

La scurt timp dupa ce au fost vazuti impreuna, o sursa din anturajul actorului, cunoscut pentru ca prefera doar relatiile cu femei sub 25 de ani, a precizat pentru Page Six ca DiCaprio si Polani nu au o relatie sentimentala.

„Nu e nimic adevarat. A stat langa ea la petrecere, alaturi de multe alte persoane. E chiar enervant. Leo chiar nu se poate combina cu fiecare persoana cu care se afla intr-o incapere”, a subliniat sursa.

DiCaprio a mai fost vazut impreuna cu cateva modele dupa despartirea, in vara, de Camila Morrone, cu care a avut o relatie de patru ani. El a petrecut inceputul acestui an in St. Barts, pe un iaht, alaturi de modelul Victoria Lamas (23 de ani) si prietenii lui, Drake si Tobey Maguire.

Anul trecut au aparut zvonuri despre o relatie a starului cu Gigi Hadid, dupa ce au fost vazuti impreuna in New York. Ei au fost observati mai intai in timp ce se plimbau, la Art Basel, in Miami, alaturi de un grup in care se afla si sora lui Gigi, Bella Hadid, precum si Kendall Jenner.

Foto: depositphotos.com