Andie MacDowell nu are nicio problema cu cei care ii spun ca parul carunt o imbatraneste: „Vreau sa fiu batrana”

1
De Maria Constantin
1 feb. 2024

E greu sa fii o persoana in varsta care incearca sa fie tanara, a marturisit actrita americana.

Andie MacDowell este convinsa ca „se intampla ceva in mintea noastra” atunci cand oamenii isi fac o parere despre femeile care incaruntesc, scrie People.

Actrita in varsta de 64 de ani a renuntat sa-si vopseasca parul in timpul pandemiei si a marturisit ca de atunci si-a imbratisat varsta – chiar daca unii oameni nu au reusit sa se impace cu asta.

„Ma amuza cand cineva spune ca ma face sa arat mai batrana”, a spus vedeta din „Patru nunti si o inmormantare” intr-un interviu cu jurnalista Katie Couric postat pe YouTube. „Stii ca fac 65 de ani, ce crezi, arat de 75 doar pentru ca mi-am lasat parul sa incarunteasca?”, a intrebat Andie.

„Am obosit sa incerc sa fiu tanara”

„Dar nu-mi pasa, vreau sa fiu batrana. Am obosit sa incerc sa fiu tanara. Nu vreau sa fiu tanara. Am fost tanara. Si sa fiu o persoana in varsta care incearca sa fie tanara, ce chin. E mult chin. N-are rost sa mai continui sarada… nu pot”, a continuat ea.

Cand Couric i-a spus actritei ca a devenit cineva pe care lumea o vede ca isi accepta varsta pe care o are, MacDowell a spus ca viata e despre alegeri.

„Chiar daca poate ca am portretizat aceasta persoana care chiar se simtea bine in pielea ei, in zece ani s-ar putea sa ma razgandesc. Nu pot sa garantez. Nu stiu. Nu pot sa spun cum o sa ma simt. Avem o multime de optiuni”, a spus Andie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Couric (@katiecouric)

Anul trecut, MacDowell a dezvaluit pentru People cine a inspirat-o sa nu-si mai vopseasca parul. „Sora mea e complet carunta si e cu doar 18 luni mai mare ca mine. M-am gandit ca arata cu mult mai frumoasa fiind carunta. Am fost geloasa”, a marturisit ea.

Andie MacDowell a decis sa nu-si mai ascunda parul alb, chiar daca managerii ei nu au fost de acord

„Am 64 de ani si e momentul vietii mele”

„In timpul COVID, am putut vedea radacinile firelor de par cu ochii mei si mi-a placut. Am simtit ca as fi mai fericita. Si sunt mai fericita. Chiar imi place. Am 64 de ani si e momentul vietii mele. Probabil ca voi fi carunta. Si am vrut sa am aceasta experinta, sa simt cum e”, a explicat actrita.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IMAGE Media (@image.ie)

Actrita a spus ca are ca sarcina zilnica sa fie atenta cu ea si face progrese: „Imbatranirea este un profesor foarte, foarte apropiat, care te invata sa te iubesti, pentru ca nu o poti opri. Se va intampla.”

Ea a mai spus ca fiicele sale, actritele Rainey Qualley (32 de ani) si Margaret Qualley (27 de ani) ii aduc mereu aminte sa nu fie prea dura cu ea insasi. „Daca zic ceva critic despre mine, fiindca eu le-am invatat sa nu faca asta, imi spun ‘De ce faci ce ne-ai zis sa nu facem?'”, a marturisit acrita care mai are un fiu, Justin Qualley (36 de ani), cu fostul ei sot, Paul Qualley.

Foto: depositphotos.com