Blake Shelton, omagiu emotionant pentru Gwen Stefani: „E cea mai buna femeie pe care am intalnit-o“

1
De Maria Constantin
26 iul. 2020

Dupa o relatie de aproape cinci ani cu Gwen Stefani, Blake Shelton este la fel de atras ca in prima zi de ea.

La nici o saptamana dupa ce au facut echipa pentru piesa „Happy Anywhere”, lansata vineri, Blake Shelton a vorbit despre relatia lui cu Gwen Stefani. Cantaretul de muzica country a declarat pentru People ca aceasta colaborare reflecta felul in care s-a simtit cu iubita lui in timpul pandemiei.

„Un tip din Okie (Oklahoma, n.r.) si o fata din California nu par o pereche potrivita, dar ceea ce conteaza este ca ea e un suflet minunat. Este cea mai intelegatoare si mai inimoasa persoana pe care am intalnit-o vreodata si in fiecare zi invat ceva de la ea”, a spus Shelton.

View this post on Instagram

TOMORROW!!!!!! #HappyAnywhere @gwenstefani

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

O zi din viata unor oameni fericiti

In ultimele luni, cele doua staruri ale show-ului de televiziune „The Voice” au stat in izolare la ferma lui Shelton din Tishomingo, Mississippi, si au profitat din plin de timpul liber pe care l-au avut la dispozitie. „Placerea simpla de a fi impreuna intr-un loc o perioada mai mare de timp a fost un adevarat dar. Gatim, facem curatenie, ne dam pe patru roti si ne bucuram sa fim impreuna cu familia”, a povestit artistul.

Clipul melodiei „Happy Anywhere” a fost filmat in Oklahoma, iar Shelton spune ca este un rezumat al unei zile obisnuite din viata lor. „Am avut o camera care a filmat tot ce facem in fiecare zi. Facem biscuiti, pescuim, cantam impreuna, petrecem timpul cu familia… doar o zi din viata!”, a explicat el.

Piesa lansata de Shelton si Stefani este a a patra lor colaborare. „‘Nobody But You’ a fost o piesa tare pentru noi, dar de fapt am inregistrat ‘Happy Anywhere’ inainte de asta. Asteptam doar momentul potrivit ca s-o lansam si am stiut ca acum e timpul”, a spus artistul.

„Inca suntem in distantarea sociala, asa ca nu exista un moment mai bun pentru a fi fericit oriunde te-ai afla cu persoana pe care o iubesti. Nu conteaza unde te afli in lume, cat timp esti cu ea, esti fericit”, a adaugat el.

Urmeaza intoarcerea la munca

In curand, Shelton si Stefani se vor intoarce la Los Angeles pentru a lucra la urmatorul sezon al show-ului „The Voice”, premiera fiind programata in toamna, pe NBC. „Nimic nu se compara cu sentimentul de camaraderie al colegilor si este foarte amuzant sa-i tachinezi in direct”, a spus Shelton, care se va infrunta cu Gwen Stefani, John Legend si Kelly Clarkson. „Iti faci multi prieteni pe platou si abia astept sa ma intorc in aceasta mare familie”, a mai spus Shelton.

Foto: Instagram/@gwenstefani