Brooke Shields, despre filmul controversat „Laguna albastra”: Astazi nu ar mai fi fost facut

1
De Cristina Tudor
6 ian. 2023

„Niciodata nu se va mai face un film asa”, a reflectat actrita Brooke Shields, despre filmul din 1980, “The Blue Lagoon”, care prezenta nuditate partiala si in care ea a jucat la varsta de doar 14 ani.

De asemenea, Brooke Shields a mai spus ca ea spera ca, in zilele noastre, vedetele tinere sunt protejate de experiente precum „The Blue Lagoon”.

Nuditate la 14 ani

Actrita emblematica a jucat in acest film controversat la varsta de 14 ani, alaturi de Christopher Atkins, in varsta, pe atunci, de 18 ani. Duo-ul a interpretat doi veri deveniti iubiti care isi desavarsesc relatia dupa ce barca lor a naufragiat in Pacificul de Sud. Filmul, realizat in1980, a prezentat nuditate atat in ceea ce o priveste pe Shields, cat si pe Atkins.

Animale ranite la filmari

„Nu se va mai face niciodata un astfel de film. Nu ar fi permis”, a spus Shields, la Podcastul iHeartRadio.
Atkins a fost de acord, adaugand: „Doamne, nu. Animalele au fost ranite in film. Supuneam pesti si tot felul de lucruri nebunesti. Copiii sunt goi alergand pe o plaja; nu am putea face asta acum, in vremurile actuale.”

Shields si Atkins, incurajati de producatori sa aiba o relatie

In timp ce Shields si Atkins au fost incurajati de productie (si de mama lui Shields) sa aiba o relatie romantica in afara ecranului, cei doi au fost de acord ca diferenta lor de varsta a facut ca presiunea sa fie inconfortabila.

„Au vrut cu atata disperare sa ne indragostim unul de celalalt”, a spus Shields.
„Nu am reactionat bine, fiind fortata sa simt ceva. Nici macar nu sarutasem pe nimeni pana la varsta aceea”, a mai precizat actrita.

Pusa sa se bronzeze, goala, langa partener

Shields si-a amintit ca i s-a spus sa se bronzeze, complet goala, alaturi de Atkins, cu doar un perete improvizat intre ei.

„Erai chiar langa mine si asta era si mai ciudat pentru ca aveai doar 14 ani la acea vreme”, a spus Atkins, inainte de a explica: „Au fost scene in care eram gol cu tine, daca iti amintesti, alunecand pe acel tobogan si lucruri de genul acela.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: PR.