Cantareata Lily Allen vorbeste sincer despre rolul de mama: „Imi iubesc fiicele, dar mi-au distrus cariera”

1
De Teodora Tirca
16 mart. 2024

Cantareata nu mai crede in ideea ca mamele care lucreaza „le pot avea pe toate”.

Lily Allen si-a impartasit sentimentele sincere privind echilibrarea carierei cu maternitatea si a ajuns la concluzia ca rolul de mama i-a „distrus” potentialul de popstar.

Cantareata si actrita Lily Allen a patruns pe scena muzicala la varsta de 21 de ani cu single-ul ei de debut, „Smile”, in 2006. Un succes instantaneu, piesa a ajuns pe locul 1 in topurile din Marea Britanie, iar timp de cativa ani Allen a fost una dintre cele mai mari vedete ale muzicii britanice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Allen (@lilyallen)

Cu toate acestea, intr-o noua discutie ce a avut loc la Radio Times Podcast, Allen, acum in varsta de 38 de ani, a recunoscut ca telurile sale muzicale au palit cand a devenit mama.

„Copiii mei mi-au distrus cariera”, a spus ea pentru a gazda Kelly-Anne Taylor si a colegului invitat, prezentatoarea Miquita Oliver.

„Imi iubesc fiicele si ma completeaza, dar in ceea ce priveste celebritatea pop, au distrus-o total.”

Allen are doua fiice cu fostul ei sot, Sam Cooper: Ethel Mary, nascuta in 2011, si Marnie Rose, nascuta in 2013.

Razand, Oliver a spus ca a fost incantata sa auda parerea sincera a lui Allen asupra subiectului, spunand: „Este un raspuns atat de sincer, ma bucur sa aud pe cineva spunand asta, pentru ca oamenii tind sa nu recunoasca”.

Allen si-a continuat discursul impartasindu-si frustrarea legat de ideea ca este posibil sa excelezi atat in ​​cariera, cat si in calitate de parinte in egala masura.

„Nu se amesteca”, a remarcat ea. „Ma enerveaza cand oamenii spun ca poti avea totul pentru ca, sincer, nu poti.”

„Unii oameni isi aleg cariera in locul copiilor, pentru ca asa vad ei lucrurile. Parintii mei au fost destul de absenti cand eram copil si simt ca asta a lasat cu adevarat niste cicatrici urate pe care nu sunt dispusa sa le transmit fiicelor mele”, a spus Allen.

„Asa ca am ales sa ma concentrez asupra lor si ma bucur ca am facut asta, pentru ca imi place cum se dezvolta.”

Allen, care este casatorita cu starul Stranger Things David Harbour din 2020, a vorbit anterior despre modul in care a luptat cu presiunile de a avea o cariera muzicala „de succes” si despre cat de jenata s-a simtit ca nu a reusit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Allen (@lilyallen)

„M-a fost rusine ca lucrurile nu s-au intamplat asa”, a spus ea pentru InStyle in 2020. „Incercam sa multumesc pe toata lumea, deci cand casa de discuri nu era multumita de vanzarile mele sau oamenii ma criticau, simteam ca trebuie sa fac orice ca sa am mai mult succes.”

Foto: depositphotos.com