Cel mai surprinzator moment de la Globurile de Aur 2020: Bill Hader si Rachel Bilson si-au confirmat relatia

1
De Maria Constantin
6 ian. 2020

Cele doua vedete au pozat impreuna pe covorul rosu, duminica, la gala premiilor Globurile de Aur. Aceasta este prima lor aparitie publica impreuna.

Bill Hader (41 de ani) si Rachel Bilson (38 de ani) si-au facut aparitia impreuna la ceremonia celei de-a 77-a editii a premiilor Globurile de Aur, confirmandu-si astfel oficial relatia. BuzzFeed a considerat ca acesta a fost cel mai surprinzator moment al galei organizate duminica la The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

Primele zvonuri despre cele doua vedete au aparut in noiembrie anul trecut, cand au fost vazuti impreuna intr-un restaurant din Los Angeles. In decembrie, ei au fost fotografiati intr-un local Starbucks din orasul lui natal, Tulsa, Oklahoma, relateaza E!News. La masa lor se aflau si cativa membri ai familiei lui Bill, ceea ce a intarit speculatiile privind o relatie serioasa intre cei doi actori.

Cunoscut pentru rolurile sale din show-ul de televiziune Saturday Night Live, William Thomas „Bill” Hader Jr. a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor intr-un serial de comedie” pentru interpretarea din popularul serial HBO „Barry”.

Globurile de Aur 2020: Lista completa a castigatorilor

Este prima relatie importanta a celor doi actori dupa ce casniciile lor s-au incheiat prin divort, noteza E!News.

Bilson s-a despartit in urma cu doi ani de sotul ei, Hayden Christensen, cu care are o fiica in varsta de cinci ani, Briar Rose. Presa a scris anul trecut ca are o relatie cu Nick Viall („The Bachelor”) dupa ce ea a aparut in podcast-ul actorului, dar acesta a negat prompt informatiile, spunand ca sunt doar prieteni.

La randul sau, Bill Hader a divortat acum doi ani de Maggie Carey dupa 11 ani petrecuti impreuna. Ei au trei fiice – Hannah, in varsta de 10 ani, Harper, in varsta de sapte ani, si Hayley, in varsta de cinci ani.

Maggie Carey a regizat in 2013 comedia „The To Do List”, in care au jucat Hader si Bilson, iar cei doi au fost protagonistii unei scene fierbinti.

FotoL Getty Images.