Chrissy Teigen asteapta un nou copil, la 2 ani dupa pierderea sarcinii

1
De Cristina Tudor
4 aug. 2022

Modelul Chrissy Teigen a anuntat ieri, 3 august, ca ea si sotul ei, muzicianul John Legend, asteapta un nou copil.

„Inca unul e pe drum”, a scris ea in postarea de pe Instagram in care isi dezvaluie burtica. „Pana acum totul e perfect si frumos, ma simt minunat si sunt plina de speranta,” a adaugat ea.

Chrissy Teigen si John Legend sunt casatoriti de aproape 9 ani si au doi copii, Luna si Miles.

„In ultimii doi ani am simtit toate emotiile din lume, dar bucuria ne-a intrat din nou in casa si in inimi”, a scris modelul in varsta de 36 de ani, referindu-se cel mai probabil la sarcina pierduta in 2020.

Dupa nasterea bebelusului mort, Chrissy a vorbit deschis despre experienta traita, impartasind cu fanii socul si durerea imensa pe care si ea si John le-au resimtit. Decizia ei de a vorbi despre asta a contrastat puternic cu bine inradacinata cultura a tacerii in ceea ce priveste pierderea unei sarcini sau avortul spontan, experiente dureroase pe care le au foarte multe femei – 10% – 25% din sarcini sfarsesc prin a fi pierdute.

Cuplul a spus in trecut ca cei doi copii pe care-i au au fost conceputi ca urmare a fertilizarii in vitro, iar in anuntul de ieri, Chrissy Teigen a confirmat ca si aceasta sarcina se datoreaza tot fertilizarii: „Un miliard de injectii mai tarziu, noul nostru bebe este pe drum.”

Chrissy a ezitat sa anunte sarcina: „La fiecare control imi spuneam ca daca e totul ok o sa anunt, dar chiar si dupa ce am rasuflat usurata ca i-am auzit inimioara batand, emotiile erau prea mari”, a povestit ea.

A incheiat postarea spunand, „Ok, phew, a fost foarte greu sa tin chestia asta secreta pentru atata timp!”

Foto: Instagram – @chrissyteigen