HalfPrice a deschis primul magazin din Bucuresti

1
De Cristina Tudor
11 sept. 2023

Lantul off-price de retail HalfPrice a deschis pe 8 septembrie primul si cel mai mare magazin din Bucuresti, oferind clientilor o bogata selectie de produse de la marci renumite la preturi exceptional de accesibile.

Deschiderea marcheaza a treia lansare din Romania, acesta fiind si cel mai mare magazin al brandului din tara si primul din capitala. Noul magazin, situat in AFI Cotroceni, se intinde pe o suprafata de aproape 3.000 de metri patrati.

HalfPrice este un concept modern de retail in segmentul off-price, care ofera la preturi extrem de atragatoare o gama larga de branduri internationale foarte populare din numeroase categorii de produse, inclusiv imbracaminte, incaltaminte, accesorii, sport, jucarii si mobilier pentru casa.

„Acest lucru nu ar fi posibil fara echipele noastre care lucreaza indeaproape cu branduri din intreaga lume, in cautarea celor mai bune oferte in fiecare zi. Angajatii nostri se straduiesc sa satisfaca asteptarile clientilor, oferind o selectie larga de produse de calitate la preturi avantajoase”, explica Malwina Winter, vicepresedinte al board-ului HalfPrice, Product. „Oferta de branduri de la HalfPrice este in mod constant extinsa, fiind foarte variata, cu articole noi adaugate pe rafturi in fiecare zi – de la marci de lux pana la fast fashion”.

„HalfPrice a fost creat avand in minte conceptul de «vanatoare de comori». Magazinele noastre vand articole individuale la preturi foarte atragatoare. Asa ca trebuie sa te grabesti, fiindca produsul visat s-ar putea sa nu mai fie pe raft a doua zi”, spune Joanna Czyżewska, vicepresedinte al board-ului HalfPrice,Vanzari.

Astfel, incepand de astazi, clientii din Romania pot porni in cautarea brandurilor favorite in trei magazine – in Turda (TURDA, FunShop), Pitesti (Supernova Pitesti), iar acum si in Bucuresti (AFI Cotroceni). „Experienta noastra de pana acum ne arata ca HalfPrice este un concept modern, care vine cu plus valoare la ofertele mall-urilor, atragand noi clienti”, adauga Joanna Czyżewska.

HalfPrice a fost lansat in Polonia la inceputul lunii mai, in 2021. Astazi, lantul este prezent in noua tari din Europa Centrala si de Est, numarand peste 100 de magazine.

HalfPrice este o companie a Grupului CCC, unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte si imbracaminte din Europa. Grupul opereaza pe aproximativ 90 de platforme de comert electronic si detine aproape 1.000 de magazine in 28 de tari. Astazi in Romania, pe langa HalfPrice, grupul detine si magazinele CCC, dar si propriile platforme de comert electronic – epantofi.ro si MODIVO.

Mai multe informatii despre HalfPrice gasiti pe site-ul www.halfprice.eu.

Foto: PR