Hilary Swank este insarcinata cu gemeni la 48 de ani. Actrita si sotul ei, Philip Schneider, sunt in al noualea cer

1
De Cristina Tudor
10 oct. 2022

Actrita Hilary Swank a dezvaluit, in emisiunea “Good Morning America”, faptul ca este insarcinata si asteapta gemeni.

Mai mult, actrita a marturisit ca aceasta veste o face sa se simta in al noualea cer si ca, astfel, i s-a indeplinit o dorinta la care visa de mult timp.
Hilary, in varsta de 48 de ani, si sotul ei Philip, in varsta de 45 de ani, asteapta primii lor copii impreuna, un ”set” de gemeni.
Vedeta de film a masturisit, legat de sarcina: “Acesta este ceva ce mi-am dorit de mult timp si, firesc, urmatorul lucru minunat este ca voi deveni mama. Si nu doar de unul, ci de doi copii. Nu-mi vine sa cred. Este ceva atat de frumos ca simt nevoia sa vorbesc despre asta. Este o veste pe care ma bucur sa o impartasesc”.

Starul din filmul „Million Dollar Baby” a mai aparut si in emisiunea ”Live cu Kelly si Ryan”, unde a vorbit mai pe larg despre starea ei de sanatate, de cand a intrat in al doilea trimestru de sarcina.
„Ma simt grozav chiar acum, chiar si cu diferentele de fus orar – stii, sunt la ora Pacificului, asa ca sunt putin defazata cu asta. Dar ma simt bine acum”, a marturisit Hilary Swank.

Hilary, un nou rol in filmul „Alaska Daily”

Saptamana aceasta, viitoarea mamica Hilary Swank debuteaza intr-un nou rol de actorie, in drama realizata de ABC si numita “Alaska Daily”.
In acest film, actrita joaca rolul unui reporter de investigatie din New York care se muta la un ziar local tocmai in indepartata Alaska.

Hilary Swank le-a mai marturisit telespectatorilor emisiunii „Good Morning America” faptul ca nici colegii ei de distributie, din filmul „Alaska Daily”, si nici propria ei echipa nu au stiut despre sarcina ei, pana in acest moment.

Totusi, actrita povestit ca au cam inceput sa o stranga hainele, lucru observat si de colegii de platou.
„Hainele mele au inceput sa nu mi se mai potriveasca, asa ca a trebuit, zilele trecute… sa-mi deschid blugii. Si apoi mi-am pus o jacheta care nu era potrivita cu tinuta. Echipa de productie s-a sesizat ca e nepotrivita jacheta, dar eu am zis ca merge si asa, lucru neagreat de directorul executiv al filmului, care a spus ca va gasi el o solutie”, a mai spus ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com