Jon Bon Jovi si-a anulat concertul dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

1
De Maria Constantin
2 nov. 2021

Artistul in varsta de 59 de ani a facut testul cu putin timp inainte de a urca pe scena in Miami Beach.

Jon Bon Jovi a fost testat cu COVID-19 sambata, chiar inainte de a sustine un concert in Miami Beach, Florida. El este complet vaccinat si se simte bine, a transmis pentru People un reprezentant al artistului.

Potrivit postului local de televiziune WSVN 7News, starul rock urma sa cante la un eveniment denumit „Runaway With JBJ”, organizat la hotelul Loews South Beach, si a facut un test rapid de COVID.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

Fanii nu l-au mai vazut pe Jon Bon Jovi

Publicul era deja prezent cand Jon Bon Jovi a aflat rezultatul testului. Oamenilor li s-a transmis ca artistul se simte bine si a intrat in izolare, iar ceilalti membri ai trupei, care au fost testati negativ, au ramas pentru a sustine recitalul.

Infectarea cu COVID-19 a persoanelor vaccinate cu schema completa este posibila intrucat serurile nu au o eficienta de 100%. Cei care se vaccineaza au, insa, sanse mult mai mari de a fi asimptomatici sau de a trece prin forme usoare ale bolii. Cele mai multe decese provocate de COVID-19 (in jur de 98%-99%) se inregistreaza in randul persoanelor nevaccinate.

7 vedete care au povestit ce simptome au avut cand s-au imbolnavit de COVID-19

„Runaway With JBJ” este un evenment de trei zile organizat in Miami Beach care le ofera fanilor o experienta completa. Accesul la eveniment s-a facut doar cu dovada vaccinarii sau a prezentarii unui test negativ de COVID, relateaza People.

Efectele pandemiei

Dave Bryan, claparul trupei Bon Jovi, a fost diagnosticat cu coronavirus in martie 2020. El le-a transmis atunci fanilor, intr-o postare pe Instagram, ca i-a fost rau timp de o saptamana, dar s-a simtit tot mai bine in fiecare zi. „Va rog, nu va temeti!!! Va rog sa va ajutati unul pe altul. Asta se va termina curand… cu sprijinul fiecaruia dintre noi!”, a mai scris Bryan.

O luna mai tarziu, trupa Bon Jovi a fost nevoita sa-si anuleze turneul din cauza pandemiei.

Foto: Instagram/@jonbonjovi