Kendall Jenner, tinta ironiilor dupa ce a filmat o campanie intr-un aeroport: „E nerealist sa o vedem in aeroport, si nu intr-un avion privat”

1
De Maria Constantin
11 apr. 2024

Vedeta a fost ironizata pentru rolul „fantezist” pe care l-a jucat intr-un clip publicitar pentru casa Gucci.

La scurt timp dupa ce Gucci a difuzat reclama in care vedeta din „Clanul Kardashian” merge printr-un aeroport cu o geanta, multi utilizatori ai retelelor de socializare n-au ratat ocazia de a scoate in evidenta preferinta ei pentru zborurile cu avionul privat, relateaza Page Six.

„E hilar, fiindca toti stim ca ea nu s-ar coborî niciodata la nivelul zborurilor comerciale cu oameni ‘normali'”, a scris cineva.

„Mda, ok, kj (Kendall Jenner, n. red.) intr-un aeroport si nu intr-un avion privat e atat de nerealist”, a scris alt utilizator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GUCCI (@gucci)

Altii s-au concentrat pe absenta fostului iubit al vedetei, rapperul Bad Bunny (30 de ani) din acest clip publicitar, dupa ce acesta a participat alaturi de Jenner la campania de promovare a colectiei de genti de calatorie Gucci Valigeria, in septembrie 2023.

Kylie Jenner, ironizata de fani dupa ce a folosit pe TikTok filtrul de imbatranire: „Iti permiti sa repari orice”

Kendall Jenner (28 de ani) si castigatorul premiului Grammy aveau o relatie de cateva luni in acea perioada, insa s-au despartit in luna decembrie. Se pare, totusi, ca ruptura s-a produs in termeni buni, intrucat in ianuarie ei au mers intr-o vacanta in Barbados, impreuna cu prietenii lor comuni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BAD BUNNY (@benoposts)

In ciuda zvonurilor ca s-au impacat, surse citate de TMZ au spus o luna mai tarziu ca Jenner s-a impacat de fapt cu fostul ei iubit, Devin Booker. Kendall si Devin (27 de ani) au mai fost impreuna din 2020 pana in 2022.

De-a lungul anilor, Kendall a avut mai multe relatii cu jucatori din liga profesionista americana de baschet. Ea a format un cuplu cu jucatorul de baschet Blake Griffin intre 2017 si 2018, apoi a avut o relatie sinuoasa cu un alt baschetbalist, Ben Simmons, din 2018 pana in 2020.

La inceputul acestui an, Kendall Jenner a fost protagonista unei alte campanii pentru un brand important. Modelul a avut rolul principal in noua campanie Womenswear Primavara 2024, realizata de Calvin Klein.

Foto: depositphotos.com