Lana Del Rey a fost criticata aspru dupa ce s-a imbracat in alb la o nunta

1
De Teodora Tirca
22 aug. 2023

Lana Del Rey a fost criticata de fani pentru ca a purtat alb la nunta lui Margaret Qualley cu Jack Antonoff, care a avut loc in weekend.

Cantareata in varsta de 38 de ani a aparut la nunta luxoasa a cuplului intr-o rochie mini deschisa la culoare, care continea o combinatie de roz pal si alb, la care a asortat papuci casual cu platforma, si acestia deschisi la culoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bea (@mafiosprincess)

Ea si-a completat tinuta feminina cu un cardigan decupat alb, o geanta Prada mini albastra si o funda alba in par.

Fanii au contestat mai multe aspecte ale tinutei ei, in special faptul ca ea a purtat alb in ziua cea mare a actritei Margaret Qualley – pentru multe femei, o alegere inacceptabila la o nunta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Just Jared (@justjared)

„Alb pentru o nunta?”, a scris o persoana in comentariile unui videoclip care o arata pe Lana sosind la nunta.

Un alt fan a scris cu majuscule: „A purtat alb???”, in timp ce o a treia persoana a incercat sa-i ia apararea spunand ca tinuta este mai degraba „roz deschis”. Oamenii au avut multe de comentat si vizavi de alegerea pantofilor, considerand ca papucii nu sunt o alegere respectuoasa pentru o nunta, cu atat mai putin pentru o nunta luxoasa.

In timp ce unii fani au ironizat-o prin replici precum „Probabil Lanei i s-a spus ca dress code-ul este Beach Casual”, altii i-au aparat tinuta, sustinand ca Lana este una dintre cele mai umane vedete si de aceea a ales sa poarte ceva total nepretentios.

Petrecerea, la care au participat nenumarate celebritati, printre care si Taylor Swift, Cara Delevingne, Zoë Kravitz si Channing Tatum, a avut loc pe plaja, in Long Beach Island. Cunoscuta pentru relaxarea si atitudinea ei prietenoasa, Lana a facut si poze cu cativa fani norocosi.

Pana la urma, tu ai purta alb la o nunta? Ti se pare un faux pas sau crezi ca e acceptabil?

Foto: depositphotos.com