Lucy Hale nu mai accepta parteneri pe care trebuie sa-i „repare”: „Mai bine mor singura decat sa-mi tradez standardele”

1
De Maria Constantin
27 mart. 2023

Actrita si cantareata americana recunoaste ca are pretentii mari si din cauza asta relatiile sale nu dureaza. Dar nu este dispusa sa renunte la ele pentru nimic in lume.

Vedeta in varsta de 33 de ani a marturisit ca e constienta ca nu va mai avea o relatie pe termen lung asa cum a avut in trecut, scrie People. „Cred ca poti gasi pe cineva cu care sa te conectezi mental, emotional, spiritual si fizic – ceva de nota 10 pe toate nivelurile. Cred ca e posibil. Cred ca multi se multumesc cu ce gasesc prima oara. Eu nu o sa fac asta, prefer sa mor singura. Suna dramatic, dar asta simt”, a spus ea in podcast-ul „Broad Ideas with Rachel Bilson”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lucy Hale (@lucyhale)

„Am jurnale in care am scris clar ce caut, fiindca eu cred in puterea manifestarii”, a mai spus ea.

Vedeta din „The Hating Game” a recunoscut ca a avut relatii pe care a incercat sa le pastreze pe termen lung. „N-am fost implicata in ceea ce as putea considera o relatie serioasa pe mai multi ani – din diferite motive. Dar am fost in punctul in care m-am gandit ‘OK, stiu exact ce caut si ce am avut in trecut, in principiu era copia la indigo a aceluiasi tip'”, a spus ea.

Hale a dezvaluit si ce-si doreste acum intr-o noua relatie: „Dupa ce relatia trecuta s-a incheiat, am avut toate aceste conditii care nu sunt negociabile din punctul meu de vedere, despre care unii ar putea spune ca sunt prea mult. Dar am niste standarde si refuz sa cred ca e gresit. In mod sigur sunt deschisa sa intalnesc pe cineva diferit. Dar tin mai mult acum la respectul de sine si la pretuirea de sine decat in trecut.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lucy Hale (@lucyhale)

Mai concret, actrita a spus ca e in cautarea unui partener „evoluat” din punct de vedere spiritual, care sa o faca sa rada si care sa aiba constiinta de sine. „Am investit multa munca in mine, asa ca cineva care este foarte constient de el insusi si isi cunoaste punctele forte si pe cele slabe e foarte important pentru mine. Cine nu-i constient de sine, pa. Stai singurel, usa-i acolo”, a spus ea.

„Trebuie sa fie amuzant. Fa-ma sa rad si-mi dau jos pantalonii”, a adaugat actrita.

Lucy Hale a fost chinuita de acnee in timpul filmarilor pentru „Pretty Little Liars“

Hale a mentionat ca n-are chef de jocuri cu viitorul iubit: „A trebuit sa renunt la acest mod de a gandi fiindca joaca de-a soarecele si pisica a fost ceva de care am fost dependenta o vreme, dar este obositor si am trecut peste asta. Fara jocuri.”

Ea crede ca va gasi pe cineva apropiat ca varsta sau putin mai mare si a marturisit ca s-a intalnit si cu barbati de 52 de ani.

Hale a avut relatii cu actorul Skeet Ulrich, fostul burlac Colton Underwood, muzicianul Anthony Kalabretta si cantaretul country Joel Crouse.

In decembrie, Lucy Hale a spus pentru People ca va avea o relatie de lunga durata doar daca va considera ca merita. „Intalnirile sunt grele in general, dar L.A. e un loc ciudat in care sa contruiesti o relatie. E complicat chiar daca cunosc oameni prin prisma jobului meu. Cred ca e bine sa fii pretentios. Societatea te face sa simti ca ar trebui sa fii casatorita si sa ai copii la o anumita varsta, dar asta e ceva depasit si nu mi se potriveste”, a spus Lucy Hale atunci.

Foto: depositphotos.com