Mesajul emotionant al fiicei lui Paul Walker, in ziua in care starul ar fi implinit 47 de ani

1
De Maria Constantin
16 sept. 2020

Actorul a murit pe 30 noiembrie 2013, la varsta de 40 de ani. Fiica lui, Meadow, a transmis un mesaj emotionant in ziua in care acesta ar fi implinit 47 de ani.

Meadow Walker avea 15 ani cand tatal sau si-a pierdut viata intr-un accident oribil. Astazi, la 21 de ani, ea a postat un mesaj impresionant pe Instagram in ziua in care acesta si-ar fi aniversat ziua de nastere, scrie People.

„Momentul in care am realizat ca suntem gemeni. La multi ani celui mai frumos suflet”, a scris ea langa o imagine in care Paul Walker, foarte tanar, o tinea in brate pe Meadow si zambea alaturi de ea.

Actorul si-a pierdut viata in noiembrie 2013, la doar 40 de ani si la doar cateva saptamani dupa ce Meadow a implinit 15 ani. El era pasager in masina unui prieten, pilotul Roger Rodas. Soferul a pierdut controlul masinii, un Porsche Carrera GT, iar aceasta s-a izbit de un stalp, apoi de un copac, si a luat foc. Cei doi nu au supravietuit.

O amintire pretioasa

Cu un an inainte, fiica starului, care si-a petrecut cea mai mare parte a copilariei cu mama sa, in Hawaii, a decis sa se mute in California, ca sa fie alaturi de tatal ei. In acea perioada au fost foarte apropiati. „Ii placea sa fie tata. Era asa de mandru de ea”, a povestit fratele starului, Cody, pentru People.

Astazi, Medow posteaza periodic pe retelele de socializare imagini cu tatal ei si conduce activitatea Fundatiei Paul Walker. In luna aprilie, modelul a postat o inregistrare video inedita, in care ii facea o surpriza tatalui ei, de ziua lui. „Hi!”, striga Meadow la tatal ei, in acele imagini, care tresare cand deschide usa. Paul se lasa sa cada pe spate in pat, razand, in timp ce fiica lui ii ureaza La multi ani. „M-ai speriat rau de tot”, ii spune actorul, imbratisand-o strans.

 

View this post on Instagram

 

I never thought I’d share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

„N-am crezut vreodata ca voi arata asta. Dar simt ca trebuie. Fiti buni. Va iubesc. Aveti grija de voi”, a scris fiica lui Walker cand a postat inregistrarea video.

Relatia speciala cu familia lui Vin Diesel

Meadow a pastrat o legatura stransa si cu copiii colegului tatalui ei din seria „Fast & Furious”, Vin Diesel, noteaza People. Sambata, actorul a distribuit o imagine care surprinde relatia speciala pe care o avea cu Paul Walker. „Pentru totdeauna”, a scris Vin Diesel langa fotografie.

In iunie, fiica lui Paul Walker a postat un selfie cu cei trei copii ai lui Diesel: fiicele Pauline (botezata dupa numele lui Paul Walker), in varsta de cinci ani, si Similce (12 ani), precum si fiul actorului, Vincent, in varsta de 10 ani. „Mereu o familie”, a scris Meadow, care l-a etichetat in aceasta imagine pe Diesel, nasul ei de botez.

Foto: Instagram/Meadow Walker