Mesajul emotionant pe care Cristiano Ronaldo l-a transmis dupa pierderea copilului sau la nastere

1
De Maria Constantin
26 apr. 2022

Fotbalistul portughez si iubita lui, Georgina Rodriguez, au anuntat pe Twitter saptamana trecuta ca baietelul lor a murit in timpul nasterii.

Starul clubului Manchester United si iubita lui urmau sa devina parintii unor gemeni. Cei doi au anuntat ca baietelul pe care il asteptau a murit la nastere. Ei au precizat ca doar venirea pe lume a fetitei lor ii poate consola.

„Cu cea mai adanca tristete trebuie sa anuntam ca baietelul nostru a murit”, se arata in declaratia pe care cuplul a transmis-o. „Este cea mai mare durere pe care un parinte o poate simti. Doar nasterea fetitei noastre ne da puterea de a trai acest moment cu putina speranta si fericire. Dorim sa le multumim medicilor si asistentelor medicale pentru toata ingrijirea de specialitate si sprijinul acordat. Suntem devastati de aceasta pierdere si va rugam cu amabilitate sa ne respectati intimitatea in acest moment dificil”, continua declaratia.

„Esti ingerul nostru”

„Baietelul nostru, esti ingerul nostru. Te vom iubi mereu”, a mai scris Ronaldo in mesajul semnat impreuna cu iubita lui, Georgina Rodriguez.

Cuplul a anuntat pe 21 octombrie, intr-o postare pe Instagram, ca asteapta gemeni, relateaza Style Caster. „Incantati sa anuntam ca asteptam gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire – abia asteptam sa va intalnim. #binecuvantati”, au scris ei.

Ronaldo si Georgina au organizat si un moment in care au dezvaluit ca asteptau un baietel si o fetita. „Acolo unde incepe viata si iubirea nu se termina niciodata #binecuvantati”, au scris ei langa o inregistrare video cu momentul festiv.

Cel mai mare privilegiu din viata unui superstar

Ronaldo si Rodriguez au inca un copil impreuna, Alana, o fetita in varsta de cinci ani. Fotbalistul portughez a cunoscut-o pe tanara de origine argentiniana in 2016 intr-un magazin in care ea lucra ca asistenta de vanzari. Ronaldo mai are trei copii din alte relatii: Cristiano Jr, in varsta de 11 ani, si gemenii Mateo si Eva, in varsta de patru ani.

Intr-un interviu publicat in 2017 de HOLA! Magazine, Ronaldo a vorbit despre cum l-a schimbat experienta de parinte. „M-a invatat lucruri despre iubire de care n-am stiut niciodata ca exista. Mi-a dat o perspectiva noua asupra a ceea ce conteaza in viata. Sa-mi vad familia crescand este, sincer, cel mai mare privilegiu pe care l-am avut. Ma bucur de fiecare secunda”, a spus el.

Foto: Instagram/@cristiano