Michael B. Jordan, cel mai sexy barbat din lume in 2020: „Femeile din familia mea sunt mandre de asta“

1
De Maria Constantin
22 nov. 2020

Actorul american, desemnat de revista People cel mai sexy barbat din lume in acest an, a dezvaluit cum se simte dupa ce a primit acest titlu si ce planuri de viitor are.

Ce diferenta pot face cativa ani in viata unui om! – scrie People. In 2013, actorul Michael B. Jordan, atunci in varsta de 26 de ani, era inclus de cunoscuta revista in randul vedetelor care merita urmarite dupa prestatia lui apreciata din „Fruitvale Station”. Acum, la sapte ani de atunci, el a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata din 2020.

„Mama si tata au sacrificat atat de multe”

„E un sentiment fain. Lumea a facut mereu gluma aia cu ‘Mike, asta-i probabil singurul lucru pe care n-o sa-l poti obtine’. Dar este un club bun din care sa faci parte”, a marturisit el intr-un interviu publicat de People.

Jordan, in varsta de 33 de ani, are la activ mai multe roluri remarcabile in productii precum „Fahrenheit 451”, „Black Panther” si „Creed” si se afla in plina ascensiune la Hollywood. Compania lui de productie cinematografica, Outlier Society Productions, s-a numarat printre primele care au aplicat principiul incluziunii, folosind distributii si echipe de productie in care diversitatea este incurajata. In plus, actorul a sustinut miscarea sociala Black Lives Matter si s-a implicat in alegerile prezidentiale din SUA.

„Cred ca exista un timp si un loc potrivit pentru orice. Mi-am ales momentele care sa aiba cel mai mare impact. Cu totii putem actiona, mari sau mici, pentru a crea schimbarea pe care dorim sa o vedem”, a spus Michael.

Crescut in Newark, New Jersey, de parintii sai, Donna si Michael A., actorul mai are un frate, Khalid, si o sora, Jamila.

Starul a spus ca familia sa a fost un sprijin important pentru el de-a lungul anilor: „Mama si tata au sacrificat atat de multe ca sa ne ofere totul surorii mele, fratelui meu si mie. Le sunt recunoscator. Sincer, toti au avut un mare impact asupra mea si asupra a ceea ce sunt si asupra felului in care abordez fiecare zi. Fara asta, multe lucruri despre mine n-ar mai fi la fel. Totul vine din baza aceasta. Le sunt foarte recunoscator pentru asta”, a declarat Jordan.

„Nu poti sa faci pe toata lumea fericita”

Actorul nu are o relatie in acest moment. Cand nu lucreaza, ii place sa conduca masini, sa gateasca si sa joace jocuri video. El spune ca secretul succesului sau este intelegerea faptului ca „nu poti sa faci pe toata lumea fericita”: „Poti sa ai cele mai bune intentii din lume si tot o sa starnesti controverse sau un anumit tip de negativism in calea ta. Uneori trebuie sa ai incredere in Univers, stii? Trebuie doar sa crezi in tine si sa faci ce crezi ca este corect.”

Top 5 filme care te fac sa simpatizezi cu personajul negativ

Intrebat cine va fi cel mai fericit pentru titlul primit, Jordan a subliniat ca femeile din familia sa sunt „categoric mandre de asta”.

Cat despre planurile pentru viitor, actorul care va interpreta un fost soldat Navy SEAL convertit in agent CIA in filmul „Without Remorse” al lui Tom Clancy a spus ca in urmatorii zece ani isi doreste „sa regizeze putin mai mult, sa joace mai putin si sa produca mai mult”.

„Vreau doar sa ma dezvolt, oricum voi evolua. Sper sa am o familie pana atunci. Voi trimite dorinta asta in Univers. As vrea sa am impact in toata lumea si nu doar prin rolurile pe care le joc”, isi propune el pentru urmatorii ani.

Foto: Instagram/Michael B. Jordan