Miranda Kerr abia asteapta al treilea copil: „Stim sexul copilului si avem numele“

miranda kerr copil
1
De Maria Constantin
2 sept. 2019

Cu cateva saptamani inainte de a naste, vedeta a facut o sedinta foto remarcabila si a vorbit despre sarcina ei. Supermodelul a aflat sexul copilului si a ales numele pe care acesta il va purta.

Insarcinata a treia oara, Miranda Kerr straluceste. Supermodelul australian in varsta de 36 de ani arata splendid in sedinta foto pe care a realizat-o pentru editia australiana a revistei Marie Claire.

Intr-una dintre fotografiile care ii celebreaza sarcina, vedeta arata splendid intr-o rochie satinata bleu, nuanta ce ii evoca culoarea ochilor. Cu un machiaj minimalist, ea priveste spre camera foto si isi prezinta burtica din profil.

Intr-o alta imagine, Kerr poarta o rochie din sifon de un rosu inchis care ii subliniaza sarcina. Cu un look cat mai natural, ea a optat doar pentru putin rimel si ruj in nuanta piersicii.

Supermodelul asteapta al doilea copil cu sotul ei, Evan Spiegel, in varsta de 29 de ani. Ei au un baietel, in varsta de un an, pe care il cheama Hart. Miranda are un alt fiu, Flynn, de opt ani, cu fostul sot, actorul Orlando Bloom, de care a divortat in 2013, dupa un mariaj de trei ani.

Al treilea baiat sau prima fata?

Ramane de vazut daca fostul „inger” al casei Victoria’s Secret va aduce pe lume al treilea baiat sau daca de data aceasta va avea o fetita. Kerr a spus pentru Marie Claire ca a aflat sexul copilului si a stabilit deja si ce nume ii va da: „Da, stim sexul si avem numele. Dar e mai bine sa le tinem putin numai pentru noi”, a confirmat ea.

Vedeta a adaugat ca fiul ei cel mare abia asteapta sa aiba inca un fratior sau o sora: „Flynn e innebunit dupa Hart. Chiar isi dorea mult un frate mai mic.”

Miranda Kerr si Evan Spiegel, fondatorul platformei de socializare Snapchat, au dezvaluit in aprilie, pentru Daily Mail Australia, ca asteapta al doilea lor copil. Cei doi s-au cunoscut la un dineu organizat de Louis Vuitton in 2014, la New York. Ei si-au confirmat public relatia in iunie 2015 si s-au casatorit in 2017, in cadrul unei ceremonii restranse, organizata la resedinta lui Spiegel din Brentwood, California.

Foto: Instagram – @mirandakerr