Nina Dobrev, pusa sa aleaga intre fostul iubit, Ian Somerhalder, si Paul Wesley: Raspunsul surprinzator al actritei

1
De Maria Constantin
22 aug. 2020

Vedeta a dezvaluit pe cine ar alege intre fostul ei iubit, Ian Somerhalder, si fostul coleg Paul Wesley.

Vedeta de origine bulgara in varsta de 31 de ani a fost rugata sa aleaga intre Somerhalder (41 de ani), cu care ea a avut o relatie timp de aproape trei ani, si Wesley (38 de ani). Ea a avut de luat o decizie dupa ce luni, 17 august, E! News a distribuit pe Instagram o fotografie in care cei doi actori din „The Vampire Diaries” apar in timp ce beau bourbon whiskey. „Esti Elena din #TheVampireDiaries. Pe cine alegi?”, a scris site-ul citat.

View this post on Instagram

The Brother’s Bond. The boys. Many many many fire-side nights sipping, balancing, blending, testing, spilling and dreaming over and over again. Then we found it. That complexity we searched so hard for, those nuances to the palate and aromas to the nose; yet all for the soul. We did this for you, for us… Are you ready to try some? Will you sign up so we can stay in touch with you? What do ya think? Click the link in my bio or go to brothersbondbourbon.com @brothersbondbourbon to sign up and be on this journey with us. We will get content up soon so thank you for your patience. Building this company is quite a feat and takes up every single second of every single day. What an incredible journey. To our team, our distributors, our retailers, the bars/restaurants/hotels/resorts and of course YOU- we are humbled to be on this journey with you. Our MASSIVE sales force can not wait to bring this to you. Let’s BOND SOON. 📸 by @nikkireed

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Un raspuns ametitor

Dobrev a fost mentionata in postare, iar actrita a dat un raspuns… ametitor: „Bourbonul.”

Elena Gilbert, personajul interpretat de Nina Dobrev in serialul „The Vampire Diaries”, este implicata intr-un triunghi amoros cu fratii Stefan Salvatore si Damon Salvatore (interpretati de Wesley si Somerhalder). Actrita canadiana si Somerhalder au avut o relatie intre 2010 si 2013.

View this post on Instagram

Do you miss this trio? 🙈❤️

A post shared by Vampire Diaries (@vampire.diaries) on

In mai 2013, cand Dobrev si Somerhalder s-au despartit, o sursa a declarat pentru Us Weekly ca relatia lor profesionala va continua: „Vor mai lucra impreuna si vor ramane cei mai buni prieteni, asa a inceput relatia lor.”

View this post on Instagram

Ian & Nina 😊

A post shared by Vampire Diaries (@vampire.diaries) on

Somerhalder s-a casatorit cu actrita Nikki Reed in aprilie 2015, iar in iulie 2017 au devenit parintii unei fetite, Bodhi.

Prieteni, colegi, iubiti si iar prieteni

In ianuarie 2019, Dobrev a vorbit despre relatia sa cu fostul partener si cu Reed, in varsta de 32 de ani. „Nu cred ca e ceva ciudat. Cred ca e minunat. De ce nu pot toti oamenii sa ramana prieteni?”, a spus ea, adaugand: „Cred ca au un copil frumos si sunt fericiti, si eu sunt, ce e rau in asta?”.

Cat despre bautura pe care Nina a ales-o, aceasta se numeste Brother’s Bond si este produsa de Somerhalder si Wesley. „Asta este. Pasiunea noastra. Copilul nostru. Doamnelor si domnilor, va rugam sa faceti cunostinta cu Brother’s Bond Bourbon. Timp. Calitate. Pasiune. Distilat pentru voi si pentru mine”, a scris Somerhalder langa fotografia publicata pe Instagram in care tine in mana o sticla plina. „Apreciem sustinerea voastra mai mult decat stiti”, a adaugat el.

Trucul genial pe care il foloseste Nina Dobrev pentru a acoperi cearcanele fara sa accentueze ridurile

Raspunsul fanilor a fost atat de coplesitor, incat site-ul marcii s-a blocat. „Imi pare rau ca site-ul Brothersbondbourbon.com a picat, asta pentru ca sute de mii dintre voi au intrat pe el in acelasi timp intr-o singura zi”, a explicat actorul intr-o inregistrare video difuzata pe Instagram. „S-a blocat, a fost coplesitor. Asa ca va multumim, este o problema minunata pe care o avem”, a mai scris Ian Somerhalder.

Nina Dobrev are in prezent o relatie cu atletul de performanta Shaun White.

View this post on Instagram

Adding to resume: hairdresser ✂️

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Foto: Instagram/Nina Dobrev