Parerea lui Kylie Minogue despre casatorie e ca o gura de aer proaspat

1
De Maria Constantin
11 oct. 2023

Cantareata australiana a vorbit cu sinceritate despre relatiile ei si despre cum vede casatoria.

Kylie Minogue a fost indragostita de mai multe ori de-a lungul timpului, insa desi a fost logodita cu Joshua Sasse, tot nu a ajuns la altar, noteaza Marie Claire. Casatoria a ramas un ideal de care a fost foarte aproape, dar vedeta nu face din singuratate un handicap, dimpotriva.

„N-am crezut niciodata ca ma voi casatori. Numai sa trec prin ‘a fi logodita’ pare un experiment, fiindca niciodata (…) n-am avut o viziune despre a fi maritata”, a spus artista in varsta de 55 de ani pentru Red Magazine.

„Nu este ceva de care am avut nevoie sau ceva ce-mi doream. Parintii mei niciodata nu mi-au transmis ideea unui mariaj nemaipomenit. N-am avut niciodata acest obiectiv”, a adaugat ea.

Vestea ca vedeta s-a logodit cu Joshua s-a raspandit in 2016, dupa ce a fost vazuta purtand un inel la petrecerea de la Gala NME, insa abia dupa un an ea a confirmat acest episod.

Dupa inca un an, Kylie a anuntat, insa, ca a rupt logodna. „Va multumesc pentru toata dragostea si sprijinul din acest capitol al vietii mele. Va multumesc pentru iubirea cu care ati primit vestea ca eu si Josh am decis sa mergem pe drumuri separate. Ne dorim unul altuia tot ce e mai bun in timp ce privim spre noi orizonturi”, a transmis ea.

Kylie Minogue: „Nu-mi mai plangeti de mila. Nu am nevoie de copii ca sa fiu fericita.”

Kylie a dezvaluit ulterior ca a simtit ca trebuie sa se conformeze asteptarilor societatii. „M-am gandit ca poate am inteles totul gresit (…). Poate ar trebui sa fac ce face toata lumea. Pentru altii a mers. Acum raman la parerea mea anterioara. Nu cred ca e pentru mine casnicia”, a spus ea.

Kylie nu exclude o noua relatie, dar se concentreaza acum mai mult pe ea insasi. Ea a declarat anterior pentru The Sunday Times: „Imi place dragostea si imi place sa ma simt indragostita. Dar nu sunt chiar grabita in momentul asta, ma bucur sa fiu… cum s-o spun? Sa fiu eu insami.”

Foto: depositphotos.com