Rosie Huntington-Whiteley este insarcinata: Vedeta si sotul ei, Jason Statham, asteapta al doilea copil

rosie huntington whiteley
1
De Maria Constantin
25 aug. 2021

Modelul britanic a dat vestea cea mare pe Instagram.

Rosie Huntington-Whiteley a anuntat saptamana trecuta ca este din nou insarcinata. Vedeta in varsta de 34 de ani si logodnicul ei, actorul britanic Jason Statham, mai au un fiu in varsta de patru ani, Jack Oscar, scrie People.

„Taaa daaammm!! #runda2”, a scris Rosie, saptamana trecuta, pe Instagram, adaugand cateva selfie-uri facute in oglinda in care se poate vedea sarcina.

De 14 impreuna

Statham (54 de ani) si Huntington-Whiteley au dezvaluit la ceremonia gala Globurilor de Aur din 2016 ca s-au logodit. Modelul si actrita britanica si-a etalat inelul Neil Lane in timp ce pasea pe covorul rosu la bratul partenerului sau. Cei doi erau impreuna atunci de noua ani. Copilul lor, Jack, s-a nascut pe 24 iunie 2017.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Desi Rosie si Jason au o relatie discreta, vedeta din „Mad Max: Fury Road” a postat pe Instagram in iunie, de Ziua Tatalui, un omagiu la adresa lui Statham. „Cum sa descriu o dragoste ca aceasta? La multi ani de Ziua Tatalui @jasonstatham te iubim”, a scris ea.

„Sa fii mama e o aventura minunata”

In noiembrie 2019, Rosie Huntington-Whiteley declara pentru People: „Cred ca el (Jack, n.r.) e cel mai dragut lucru din lume si vreau sa strig asta tare. Sa fii mama este o aventura minunata cu multe urcusuri si coborasuri… fiecare zi e o serie de noi provocari si o noua serie de triumfuri.”

„In centrul a tot ce fac se afla familia mea si ma asigur ca este bine si ca ei au tot ce le trebuie, sunt dedicata ca parinte in toate modurile posibile”, a adaugat ea.

Un an mai tarziu, in aprilie 2020, modelul marturisea intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Instagram ca isi doreste mai multi copii. Ea a dezvaluit pe site-ul sau, Rose Inc., cum a fost viata sa dupa izbucnirea pandemiei: „Lucrez de acasa si ma simt norocoasa ca o pot face dupa ce mi-am dat seama ca multi oameni nu pot lucra de la distanta si si-au pierdut slujbele. Este dureros, iar inima mea este alaturi de tot cei care au fost afetati in aceste zile”, a transmis vedeta.

Rosie Huntington-Whiteley vorbeste despre cat de greu i-a fost sa slabeasca dupa nastere

„Imi petrec timpul incercand sa-mi dau seama cum sa distrez un copil de doi ani stand in casa. Gatesc mai mult, ceea ce poate fi sau nu un lucru bun pentru cei care trebuie sa manance!”, a glumit ea, povestind cum s-a descurcat in perioada carantinei,

Casatoria nu este o prioritate

Dupa atatia ani de cand sunt impreuna, Rosie si Jason inca nu s-au casatorit. In 2018, ea a spus pentru Extra ca mariajul nu se afla printre prioritatile lor: „Cred ca va veni cu timpul. Am fost mult timp foarte concentrati pe joburile noastre, a aparut si Jack, sigur ca am vorbit despre asta. Abia asteptam.”

„Insa nu este o prioritate mare pentru noi. Suntem foarte fericiti”, a adaugat vedeta. „Cred ca va fi distractiv sa o facem cand copilul va mai creste putin si va putea participa la nunta”, a mai spus ea.

Foto: Instagram – @rosiehw