Selena Gomez a vorbit despre abuzurile pe care le-a suferit in timpul relatiei cu Justin Bieber

1
De Maria Constantin
29 ian. 2020

Vedeta a dezvaluit ca a fost victima unui abuz emotional in timpul relatiei cu suisuri si coborasuri cu Justin Bieber.

Selena Gomez a vorbit de multe ori despre relatia tumultoasa cu Justin Bieber, dar nu a spus niciodata in mod clar ca aceasta a fost una toxica. A facut-o acum, intr-un interviu cu Lulu Garcia-Navarro pentru postul public de radio american, NPR. Ea a povestit cum si-a dat seama ca a fost victima unui abuz emotional in timp ce se intalnea cu Justin Bieber, inainte ca relatia lor sa se incheie definitiv in 2018.

View this post on Instagram

throw b

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Cantec despre Justin Bieber

Intreband-o ce anume a inspirat-o cand a compus piesa „Lose You to Love Me” de pe noul sau album, Garcia-Navarro a reusit sa o determine pe Selena sa recunoasca faptul ca melodia este despre Justin. „Sunt foarte mandra de ea. Acum are un alt sens pentru mine fata de atunci cand am scris-o. Simteam ca nu am avut parte de o incheiere respectuoasa si a trebuit sa accept asta. Stiam ca trebuie sa spun cumva niste lucruri”, a marturisit artista.

„Nu este un cantec de ura; e un cantec in care spun ca am avut ceva frumos si n-o sa neg niciodata ca a asa a fost. A fost foarte dificil si sunt fericita ca s-a terminat. Si am simtit ca acesta e un mod minunat de a spune ca s-a terminat, ca inteleg asta si ca respect asta, iar acum ma indrept spre un cu totul alt capitol”, a continuat ea.

„Sa-i spui adio lui Justin Bieber, inteleg ca despre el vorbesti”, a insistat realizatoarea. „Daca trebuie sa-l numesc, o sa-l numesc”, i-a raspuns Selena.

„M-am simtit o victima”

Vedeta a fost apoi intrebata daca sfarsitul relatiei cu Justin a fost unul dintre cele mai grele momente din viata ei. „Nu, pentru ca mi-am gasit puterea in asta. E periculos sa ramai in mentalitatea unei victime. Si nu sunt lipsita de respect, dar m-am simtit o victima intr-un anume fel de abuz”, a marturisit ea.

De ce si-a dezinstalat Selena Gomez aplicatia de Instagram de pe telefon

Garcia Narvarro a dorit sa clarifice acest aspect si a intrebat-o pe Selena daca se refera la un abuz emotional. „Da, si cred ca asta a fost – a trebuit sa gasesc un mod de a-l intelege ca adult. Si a trebuit sa inteleg alegerile pe care le faceam. Desi nu vreau sa-mi petrec tot restul vietii vorbind despre asta, sunt foarte mandra ca pot spune ca ma simt mai puternica decat oricand si ca am gasit un mod de a merge inainte cu gratie”, a subliniat artista.

Trecutul intunecat al lui Justin Bieber

Bieber nu a comentat interviul acordat de Selena, dar in trecut el a recunoscut ca se droga si ca a avut mai multe aventuri in timpul relatiei cu fosta lui iubita, scrie InStyle.

 

View this post on Instagram

 

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

„Am inceput sa iau droguri usoare, iar la 19 ani le abuzam pe toate iubitele mele. Am devenit distant cu toti cei care ma iubeau si ma ascundeam sub scutul noii mele identitati. Simteam ca nu ma mai pot intoarce inapoi. Mi-a luat cativa ani sa-mi revin dupa aceste decizii teribile, sa repar relatiile distruse si sa-mi schimb obiceiurile din cadrul relatiilor”, a dezvaluit starul.

Anul trecut, Justin Bieber a primit tratament de dezintoxicare si recuperare inainte de a se casatori cu Hailey Baldwin. Selena este singura dupa incheierea relatiei cu starul canadian, dar spune ca este fericita asa.

Foto: Getty Images.