Shane West si Mandy Moore s-au indragostit in timp ce filmau „A Walk to Remember”

1
De Maria Constantin
18 iun. 2021

Actorul a dezvaluit ca el si fosta colega au avut o legatura speciala cand au lucrat la productia „A Walk to Remember“.

Cand priveste inapoi spre rolul lui Landon Carter, din „A Walk to Remember”, Shane West isi aminteste in primul rand de chimia pe care a avut-o cu Mandy Moore. Si nu doar pe ecran, ci si in afara acestuia.

Intr-un interviu publicat de Vulture, actorul in varsta de 43 de ani a spus ca a avut o legatura spontana cu fosta lui colega. „Cred ca amandoi ne-am cam indragostit in cel mai onest si pur mod. Suna incredibil de siropos, dar e adevarat si rar”, a spus el.

Chimia din afara ecranului

Shane a mai spus ca ei n-au fost singurii care s-au indragostit pe platourile de filmare: „Toti am avut chimie in afara ecranului, in sensul ca ne-am inteles bine si ne-am imprietenit, inclusiv Mandy, iar asta e cel mai amuzant lucru, intrucat celelalte personaje il abuzau pe al ei”, a povestit actorul.

Dupa aproape doua decenii, West a dat detalii din culisele unor scene memorabile – inclusiv cea in care Landon ii ofera lui Jamie (Moore) un tatuaj temporar in forma de fluture: „Tocmai trasesem pe dreapta langa alee. Regizorul Adam Shankman pusese atunci o camera in masina. A fost amuzant. E greu sa nu razi cand vezi ce fata draguta, adorabila, a facut Mandy. Si totul a devenit mai usor.”

Probleme cu un tatuaj

Desi secventa a devenit memorabila ca un moment senzual, intim, intre cele doua personaje principale, in realitate lucrurile nu au decurs asa de usor cum s-a vazut pe ecran, scrie People.

Mandy Moore si-a cunoscut noul sot pe Instagram

„Nu reuseam sa aplic corect tatuajul. Il stricam intruna. Au fost mai multe scene – una in care l-am sters, alta in care am aplicat doar un sfert sau o jumatate din fluture sau n-a iesit nimic. Apoi ea a inceput sa rada si atunci totul a devenit inutil. Cred ca aceasta combinatie intre noi glumind pe tema asta s-a dovedit pana la urma un succes”, a povestit Shane.

Cum ar fi o continuare la „A Walk to Remember”

Multe filme sunt urmate de sequeluri si rebooturi, insa West nu crede ca povestea din „A Walk to Remember” poate fi dezvoltata. El a dat, totusi, un indiciu despre cum s-ar descurca Landon acum: „Cred ca ar fi continuat sa faca tot ce facea. A fost o sursa de inspiratie. Cred ca a trait viata din plin.”

„E greu de spus daca s-ar recasatori, fiindca exista doua posibilitati. Se poate spune ca aceasta este iubirea vietii lui si sa o aiba in inima lui il determina sa-si vada de viata si de cariera. Dar se poate spune ca acelasi lucru il pregateste pentru a fi fericit cu altcineva, cu tot respectul pentru trecut”, a explicat starul.

West spera ca personajul cu care si-a inceput cariera sa se bucure de o evolutie pozitiva. „Sa fiu cinstit: eram asa de tineri, la naiba. Sper ca va avea o alta relatie minunata in viata lui”, a spus el.

Amintiri frumoase de la filmari

De-a lungul anilor, West si Moore au vorbit in mai multe randuri despre cat de important a fost „A Walk to Remember” pentru ei. In 2017, la 15 ani de la lansarea filmului, actrita a povestit pentru Entertainment Weekly despre colaborarea cu West. „A fost o experienta coplesitor de pozitiva, o experienta memorabila. Shane a fost minunat… M-am simtit incredibil de norocoasa sa am alaturi pe cineva care adora sa lucreze cu mine si care a fost rabdator si intelegator. A fost partenerul perfect pentru asta”, a spus Mandy Moore.

West a declarat ca a simtit acelasi lucru: „A fost o experienta fenomenala. De la inceput pana la sfarsit, a fost o experienta minunata si asta gratie lui Adam Shankman, regizorul…”

„A fost multa distractie, toata lumea se imprietenea pe platoul de filmare si in afara acestuia, iar filmul s-a dovedit un mare succes. Nu puteam cere mai mult”, a incheiat actorul.

Foto: PR.