Vestea a luat pe toata lumea prin surprindere: Aaron Rodgers si Shailene Woodley s-au logodit

1
De Maria Constantin
12 feb. 2021

Toti cei apropiati au fost uimiti cand Aaron Rodgers a anuntat ca s-au logodit, pentru ca el le spusese altceva.

La doar cateva zile dupa ce Aaron Rodgers si-a anuntat rudele si prietenii ca s-a logodit, fotbalistul american in varsta de 37 de ani a povestit ca acestia au fost surprinsi sa afle cat de serioasa este relatia lui cu actrita Shailene Woodley (29 de ani).

„A fost o surpriza cand au aflat ca s-a intamplat asa de repede. Parca ieri era cu Danica Patrick si dintr-o data era cu Shailene. S-a intamplat super repede”, a spus pentru People o sursa din anturajul sportivului.

Rodgers si fostul pilot de curse auto Danica Patrick s-au despartit in iulie anul trecut, dupa o relatie de doi ani. Reprezentantii ei au confirmat atunci pentru People separarea lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Aaron Rodgers (@aaronrodgers12)

Shailene Woodley a mai avut o relatie cu un sportiv, jucatorul de rugby Ben Volavola, pe care l-a cunoscut in Insulele Fiji, in timp ce ea filma pentru productia „Adrift”. Actrita a anuntat intr-un interviu publicat de New York Times ca s-au despartit in aprilie 2020.

„N-avea cum sa fie ceva serios”

Surse citate de People au declarat ca Rodgers si Woodley s-au cunoscut in vara anului trecut si de atunci au petrecut mult timp impreuna. „A fost atat de rapid la inceput, incat am crezut ca e doar ceva de consolare. N-avea cum sa fie ceva serios. Toti ne-am gandit ca e doar ceva temporar pentru ca asta ne-a zis el, chiar si cand era clar ca nu era ceva intamplator”, a declarat cineva apropiat de fotbalistul american.

Shailene Woodley: „Terapia mi-a schimbat dramatic viata!”

Rodgers a anuntat ca s-a logodit in timpul unei aparitii online la NHL Honours, gala transmisa la televiziune pe 6 februarie, unde el a primit un premiu. „Este o onoare sa castig acest premiu pentru a treia oara. 2020 a fost categoric un an nebun, presarat cu multe provocari si evolutii si cu cateva momente memorabile (…)”, a spus el, dupa care a dat vestea: „M-am logodit.”

Rodgers le-a multumit apoi tuturor celor care ii sunt alaturi, inclusiv viitoarei sotii.

O relatie speciala

Cu cateva zile inainte de NFL Honours, mai multe surse au confirmat pentru People ca Rodgers avea o relatie cu vedeta din „Big Little Lies”. Una dintre acestea a spus ca Rodgers este foarte fericit cu Shailene.

„Acum ne dam seama ca era ceva mai serios decat au spus ei. Toate acestea ne arata ca trebuie sa fie o relatie foarte speciala pentru ea si pentru el. Asa ca toti le dorim sa fie fericiti”, a mai spus sursa.

Foto: Instagram