Ce simt barbatii cand le ignori mesajele. Confesiuni care te vor uimi

Te-ai intrebat vreodata ce simt barbatii cand le ignori mesajele? Nu doar noi, femeile, ne facem tot felul de ganduri in momentul in care nu primim un raspuns prea curand, scrie elitedaily.com. Barbatilor nu le place indiferenta, asa ca au pretentia sa primeasca mereu un raspuns, chiar daca este unul negativ.

Ce simt barbatii cand le ignori mesajele? Se simt ofensati si au senzatia ca orgoliul le-a fost calcat in picioare, asa ca vor insista sa obtina un raspuns.

Ce simt barbatii cand le ignori mesajele

1. “Sincer, cred ca ma uraste din tot sufletul si face acest lucru intentionat, doar ca sa imi raneasca orgoliul. Cred ca ii face placere cand ma agit si imi fac tot felul de scenarii.”

2. “Cred ca ma uraste. Oare chiar nu sunt o prioritate in viata ei? Vreau sa cred ca era ocupata in momentul in care i-am trimis mesaj si imi va raspunde cand va avea timp.”

3. “Nu obisnuiesc sa imi fac griji cand o femeie nu imi raspunde la mesaje. Cred ca fiecare raspunde cand are timp.”

4. “Cred ca nu imi raspunde la mesaje pentru ca nu are timp. Sunt sigur ca unele persoane au un program mai incarcat. In plus, cum pot sa stiu sigur ca ma ignora?”

5. “Nu cred ca ma ignora. Poate ca nu are timp, sunt persoane care au un program incarcat. Mi se intampla si mie sa nu raspund la timp. De fapt, sunt momente cand uit sa raspund la mesaje. Nu vreau sa cred ca o persoana face asta in mod intentionat.”

6. “Unele femei primesc mesaje de la foarte multe persoane. Pur si simplu, cred ca nu sunt o prioritate cand nu primesc un raspuns prea curand.”

7. “In primele minute nu imi fac griji, imi desfasor linistit activitatile, intru pe retelele sociale si astept sa primesc un raspuns. Dupa ce au trecut 15 minute, incep sa imi verific telefonul si sa vad daca persoana respectiva are activitate pe Instagram sau Facebook. Daca au trecut 30 de minute si nu am primit un raspuns, incep sa ma gandesc ca am gresit cu ceva, sigur am scris ceva nepotrivit. Incep sa ma agit pana in momentul in care primesc un raspuns, iar atunci imi dau seama ca m-am agitat fara sens.”

8. “Daca o persoana din anturaj nu imi raspunde la mesaje, nu ma simt ofensat. In schimb, daca partenera de cuplu nu se oboseste sa citeasca mesajele si sa imi trimita un mesaj scurt, consider ca nu are sens sa mai fiu intr-o relatie cu ea.”

9. “In cele mai multe cazuri, vreau sa cred ca persoana respectiva nu are suficient timp. Pot fi numeroase motive pentru care un raspuns intarzie, dar nu imi fac griji. Analizez foarte mult inainte sa trag concluzii. Sunt si cateva situatii cand ma stresez si ma agit, iar in acele momente imi dau seama ca gresesc.”

10. “Cred ca o femeie nu imi raspunde la mesaje in momentul in care nu este interesata de o relatie cu mine. Obisnuiesc sa trimit inca un mesaj, cateva zile mai tarziu, dar nu mai insist daca nici atunci nu primesc un raspuns.”

Citeste si: Confesiunile barbatilor – de ce refuza femeile cu forme voluptoase!

Foto: Guliver