Femeile cu un stil impecabil incalca de multe ori regulile stricte. Dar inainte de a face orice experimente vestimentare e important sa cunosti si sa aplici legile modei, ca apoi sa-ti permiti sa renunti la ele. Azi iti aratam cum sa-ti alegi corect niste rochii pentru cocktail pentru ca intregul tau look sa fie armonios cromatic.

rochii pentru cocktail
Rochii pentru cocktail Simplicity de culoare rosie

Rochii pentru cocktail bordo: ten deschis

Intregul tau look trebuie sa fie armonios cromatic! Acesta este unul dintre secretele reusitei, extrem de folositor nu doar cand alegi rochii pentru cocktail potrivite, ci de fiecare data cand iti creezi tinutele de zi cu zi. Pentru ca piesele vestimentare sa iti puna perfect in valoare stilul, trebuie sa iei in considerare trei factori esentiali: silueta, culoarea parului si a pielii.

Am dezbatut deja doua dintre aceste subiecte arzatoare: cum iti alegi rochia de cocktail dupa silueta si care este rochia potrivita in functie de nuanta parului.

Daca vorbim de nuantele pasionale de rosu inchis sau bordo, e bine de stiut ca se preteaza perfect femeilor cu piele deschisa si chiar si celor cu tenul alb translucid. Nuantele de rosu calde (cum e rosul pur Valentino, de exemplu) sunt ideale si pentru un ten usor bronzat sau masliniu.

Rochii pentru cocktail Simplicity by Andreea Raicu, 259 lei, shop.andreearaicu.ro