Dupa o vacanta de iarna in care am facut mici excese, evident ca ne dorim sa revenim la un stil de viata sanatos. Dar cum ar putea moda actuala sa te motiveze sa incepi o dieta detoxifianta usoara? Simplu: inlocuieste tentatiile culinare cu haine si accesorii delicioase si amuzante!

dieta detoxifianta femeie tricou
Iata o dieta detoxifianta mai putin obisnuita: inlocuieste dulciurile cu haine amuzante!

Dieta detoxifianta – O varianta de cipsuri sanatoase

Iata cum poti incepe 2015 cu o dieta detoxifianta la moda: inlocuieste tentatiile dulci sau nesanatoase cu haine si accesorii delicios de simpatice! Designerii ti-au pregatit ciocolata, banane, popcorn, cipsuri si corn flakes cu doar 0 calorii.

Sigur ca doar ne amuzam, pana la urma fashion is fun. Dar cine stie, poate chiar iti vei gasi astfel motivatia de a incepe anul supla si plina de energie. In plus, toate aceste haine si accesorii desprinse parca dintr-o carte de bucate sunt accesibile si se vor dovedi foarte utile in timp!

In afara de cipsurile din banane, pe care ti le poti face singura acasa dupa o reteta minune, mai ai la dispozitie o varianta care iti poate taia pofta de gustari nesanatoase. Tricourile imprimate cu tot felul de bunatati iti inveselesc garderoba si te feresc de excese.

Tricou Zara, 69.90 lei

[caption id="attachment_250331" align="alignnone" width="447"]dieta detoxifianta ciocolata O dieta detoxifianta atipica: accesorii sub forma de dulciuri[/caption]