stilul anilor 80 in filmul Grease

Stilul anilor 80 continua sa fie de actualitate si-n 2015. Daca aveti o feblete pentru musicalul Grease si v-ar placea sa fiti macar pentru o seara precum personajul interpretat de Olivia Newton-John v-am pregatit outfitul perfect!

Chiar daca multe dintre noi nici nu eram nascute in 1978 cand s-a lansat filmul Grease, acesta continua sa fie un punct de referinta in moda si-n muzica zilelor noastre.

Stilul anilor 80 recreat cu piese actuale

Este unul dintre cele mai faimoase musicaluri si pentru ca adoram look-urile in stilul anilor 80 purtate de Sandy, interpretata de Olivia Newton-John, ne-am gandit sa recream unul dintre ele folosind piese din colectiile de primavara/vara ale magazinelor online, dar si de la cele cu reprezentante in Romania.

Sandalele rosii sunt accesoriile de care are nevoie tinuta ta all black

Jacheta biker din piele este in Grease un must-have atat in tinutele masculine, cat si feminine. Pentru a da un plus de originalitate tinutei tale alege un model mai larg, ce pare imprumutat din garderoba iubitului. Daca nu te simti atrasa de ideea de pantaloni din spandex poti inlocui duo-ul purtat de Sandy in film cu o salopeta ultrasic. Ce n-ar mai trebui sa-ti lipseasca? O pereche de sandale rosii, fireste!

Salopeta New Look, 129,90 lei; Jacheta din piele ecologica H&M, 229 lei; Cercei Mango, 49 lei; Ochelari de soare Agent Provocateur de pe asos.com, 150 de euro; Centura elastica asos.com, 10,94 euro; Sandale Topshop, 120 lire.

Citeste si “Tinuta de club in stilul anilor 80 reinvie spiritul disco!”.

Colaj: Irina Cucu Foto: PR