Piesele nemuritoare din garderoba feminina sunt reinterpretate intr-un mod inedit in primavara 2015. Rochia alba, fusta creion si pantalonii tip culottes s-au reinventat! Acum sunt realizate din piele alba eco, un material trendy, plin de personalitate.

rochia alba piele
Rochia alba din piele, o piesa extrem de eleganta

1. Rochia alba din piele

Curentul eco friendly este in voga! Protejarea mediului este un trend care a luat cu asalt si lumea modei. Fashionistele moderne nu mai aleg acum doar piese care fac senzatie, ci se orienteaza si catre produse sustenabile.

Pentru ca suntem adeptele modei ECO, iti propunem o sedinta de shopping inteligent. Iata 3 piese ultra-feminine care indeplinesc toate cerintele pentru a deveni hiturile primaverii 2015: rochia alba, fusta creion si pantalonii culottes. Din piele alba eco, comoda si trendy!

Rochia alba Simplicity by Andreea Raicu este realizata dintr-o piele ecologica moale si elastica, super confortabila. Daca esti adepta pieselor versatile, cu design minimalist, rochia alba din piele este alegerea perfecta. Avantajul este ca poti purta rochia alba din piele si la birou, dar si in serile speciale, in functie de accesorizare.

Simplicity by Andreea Raicu, 315 lei, disponibila pe shop.andreearaicu.ro