Chiar si o garderoba veche poate fi reinnoita cu putina imaginatie. Sacoul feminin are mai multa personalitate in primavara 2015 si te ajuta sa captezi atentia in serile speciale. Un mic retus de machiaj, o tinuta all black oarecare, plus o doza puternica de auriu. Iata secretul unei investitii inteligente!

sacoul-feminin-versus

Sacoul feminin e mai glam!

Asa cum spune si editorul Vogue UK, “unele lucruri sunt facute sa mearga impreuna: ginul si apa tonica, capsunile si frisca, sarea si otetul, si de asemenea, Anthony Vaccarello si Versace“.

Piesa care mi-a atras atentia in colectia Versus dedicata sezonului actual (realizata de Donatella in colaborare cu designerul Anthony Vacarello) este sacoul feminin. Dintre toate modelele cu o croiala puternica (umeri pronuntati, revere ample), cel cu textura aurie promite sa faca furori in moda 2015. Iata o sursa buna de inspiratie pentru o viitoare achizitie in trend! Daca stai cu ochii pe colectiile brandurilor accesibile, sigur vei descoperi un model din material pretios.

Beauty tips: evita sa imprumuti si reperele de beauty ale anilor ’80 (ochi puternic conturati si ruj in nuante aprinse de rosu). Tinuta ta atrage suficient de mult atentia. O coada de cal, pometi bronzati si buze glossy sunt singurele efecte de care ai nevoie pentru a pune in valoare sacoul feminin stralucitor!

Vezi in continuare recomandarea noastra de shopping cu buget mic.

Foto: Versus Versace primavara-vara 2015/Guliver.