Sansele ca garderoba ta sa contina deja o pereche de tenisi din panza albi sunt destul de mari. Tocmai din acest motiv iti propunem 4 noi modele cu imprimeuri surpinzatoare. Primavara 2015 este sezonul improvizatiilor excentrice!

tenisi din panza rosu alb
Tenisi din panza la moda

Poarta tenisi din panza colorati!

Dintre toate modele de tenisi, pantofi sport sau sneakersi din portofoliul brandurilor cunoscute, eternii tenisi din panza se dovedesc a fi cei mai comozi, accesibili si cool. Cum vor ramane mereu pe locul 1 in lista noastra de preferinte, ne-am gandit sa-ti facem un upgrade de sezon.

Primavara 2015 te tenteaza cu cele mai vesele printuri cu flori, buline, animal print sau pop art!

Tenisi din panza – Converse Warhol

Istoria brandului Converse a inceput in America, in 1908, cand Marchizul Mills Converse a decis sa intemeieze o companie care producea tenisi din cauciuc. De abia in 1917 au aparut celebrii Converse All-Star, special facuti pentru jucatorii de baschet. De-a lungul timpului, Converse si-a surprins fanii cu editii speciale care au inclus colaborari cu DC Comics, The Ramones, Metallica, The Clash, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, Nirvana, Gorillaz sau Super Mario.

Anul acesta au fost lansati Converse All-Star Warhol Tomato Soup. Imaginea vedeta a colectiei este celebra cutie de supa Campbell’s. Pretul e in jur de 300 lei, in functie de model: hi-tops (varianta gheata, peste glezna) sau low-cuts (sub glezna).

Tenisii Converse se gasesc in reteaua magazinelor Collective.

Foto: Converse.