Pasiunea pentru dungile marinaresti nu ne ocoleste nici in acest sezon! Introduse in moda feminina de Coco Chanel, ne inspira si azi sa le purtam in tinute sic. Iata cele mai inedite modele de tricouri cu dungi pe care le putem purta de luni pana duminica fara probleme.

tricouri cu dungi femeie
Daca esti innebunita dupa stilul navy, noi iti recomandam o serie de tricouri cu dungi pentru intreaga saptamana

7 tricouri cu dungi

Pasiunea pentru dungile marinaresti se manifesta la fiecare inceput de sezon estival. Da, le purtam cel mai mult pe timpul verii, pentru ca oferta din magazine se adresa strict acestui sezon. Dupa o sesiune de shopping foarte exacta, am descoperit ca nu pot alege din selectia variata de tricouri cu dungi doar unul singur. Si atunci de ce sa nu le purtam in fiecare zi a saptamanii? Oferta primaverii 2015 ne motiveaza deoarece stilul marinaresc este interpretat inedit iar piesele navy acopera toate stilurile: clasic, retro, sport sau sexy!

Astfel, nu e de mirare ca intr-un top al celor mai versatile elemente vestimentare, indragitele tricouri cu dungi navy ar castiga locul intai. Pe langa faptul ca pot fi adoptate atat de catre femei, cat si de catre barbati, acestea pot fi purtate cu succes pe parcursul intregului an, nu numai in serile de vara.

Editorii de moda te invata cum sa adopti stilul marinaresc la 20 de ani si un look navy la 30 de ani.

Foto: lookbook New Yorker primavara-vara 2015