“Book Cover Tee”, proiectul caritabil initiat de Noemi Meilman continua cu o editie speciala in acest an. Design-ul seriei de tricouri personalizate este realizat de Lucian Brocatean iar printre invitatii editiei se numara cei mai talentati designeri clujeni.

tricouri book cover tee

Tricouri personalizate: o cauza nobila

De retinut: profitul din vanzarea noilor tricouri personalizate Book Cover Tee este donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”. Pot fi achizitionate la pretul de 180 lei exclusiv de pe molecule-f.com, sectiunea “KISS&TELL”/Vazut.Placut, intr-o editie limitata de 100 de bucati.

BookCoverTee VI este o editie foarte speciala. Noemi Meilman (Placerile lui Noe) a dorit sa-i aduca un omagiu designerului Lucian Broscatean. Astfel, au hotarat impreuna sa aleaga un material negru si sa imprime pe spate copertele cartilor preferate, asa cum si le-au imaginat cei invitati in proiect. Printre acestia ii amintim pe designerii clujeni: Alina Morar, Catalin Valean, Crina Bulprich, Lucian Rusu, Alina Botea.

Book Cover Tee este cel mai iubit proiect. Este despre povestea cartilor preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care sunt invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila, de doua ori pe an, vara si iarna. Puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori si de mine pe placerileluinoe.ro”, ne povesteste Noemi.

Noemi Meilman – “The private lives of Pippa Lee”, Rebecca Miller
(grafica este una dintre fotografiile ei preferate, facuta de Cristian Balint)

Foto: Catalin Opritescu; Make-up: Adina Vlad; Hair style: Magda Soare.