Ben Stiller si Owen Wilson au jucat pentru o zi rolul de modele masculine pe podiumul de la Paris Fashion Week. Cei doi actori celebri au inchis show-ul Valentino, anuntand cu aceasta ocazie continuarea filmului Zoolander.

actori celebri pe catwalk

Actori celebri in rol de modele

Nu ar fi prima oara cand marile case folosesc pe post de modele actori celebri de la Hollywood. I-am mai vazut pe catwalk pe Adrien Brody, Gary Oldman, Tim Roth si Willem Dafoe in prezentarea Prada toamna-iarna 2012. Doar ca de data aceasta Valentino i-a ales pe Ben Stiller si Owen Wilson sa inchida prezentarea colectiei feminine toamna-iarna 2015. O manevra de PR care a fost pusa la cale cu luni in urma, pentru a anunta continuarea filmului Zoolander, lansat in 2001.

Momentul Valentino rememoreaza o scena faimoasa din film, cea in care personajele Derek Zoolander (Ben Stiller) si Hansel (Owen Wilson) au facut un adevarat show pe catwalk.

Dupa prezentarea destul de conservatoare a Casei Valentino, aparitia celor doi actori celebri pe scena a fost o reala surpriza! Ben Stiller a purtat un costum din brocart si palton bleumarin cu fluturi brodati iar Owen Wilson un costum-pijama din matase, un palton din casmir bleu pastel si pantofi sport.

Foto: Guliver.