Brandul Topshop stie sa faca afaceri de success! Britanicii tocmai si-au anuntat colaborarea cu Kendall si Kylie Jenner, surorie lui Kim Kardashian, care vor lansa o colectie capsula pentru vara 2015. Esti pregatita pentru un sezon estival inspirat din stilul de viata californian?

afaceri de succes in familie

Afaceri de succes in familie

Kendall ( 19 ani) si Kylie Jenner (17 ani) sunt fiicele lui Bruce si Kris Jenner. Si de curand, urmand modelul familiei, fetele au pus bazele unei afaceri de succes in domeniul modei – un parteneriat cu Topshop.

Ele au patru frati si surori mai mari – Kourtney, faimoasa Kim Kardashian, Khloe si Rob partea mamei. Si alti 4 din partea tatalui – Burton, Casey, Brandon si Brody Jenner.

Celebrele surori sunt urmarite de milioane de fashioniste pe conturile de Instagram si Facebook. Sigur ca acest fapt a cantarit enorm pentru parteneriatul cu Topshop. Este vorba de o noua era fashion, in care stilul personal conteaza mai putin decat notorietatea. Daca Kendall Jenner este la ora actuala una dintre cele mai bine cotate modele din lume, sora ei, Kylie, nu se remarca prin nimic special.

Avantajele acestei afaceri de succes in familie se vor vedea in vara 2015. Surorile Jenner au declarat ca design-ul pieselor din colectia capsula va fi inspirat din stilul de viata californian. Deci ne asteptam la un look fresh, eclectic si sexy. Cu totul diferit de cel propus de Kate Moss, pentru Topshop in vara 2014. Un motiv in plus sa asteptam cu nerabdare colectia, pentru o dezbatere pro sau contra.

Foto: Guliver.